C
Ut günahınızı nasıl bu kadar rahat yazabiliyorsunuz hayret
Hamilelik ne zaman oluşur? hakkında benzer konular | Forum | Cevap | Tarih | |
---|---|---|---|---|
![]() | 7 günde hamilelik belirtileri olur mu ? Kızlar selamlar ben birlikte olalı tam 7 gün oldu acaba bu gebeliğin belirtileri tam olarak 7 günde ortaya çıkar mı merak ediyorum. Bende bebeğim olsun kucağıma alayım istiyorum herifi zaten zor ikna ettim fazla değil 14 aylık evliyim bilgisizim... | Gebelik | 10 | |
![]() | Gebelik belirtileri ilk hafta nasıl olur Selam kızlar ilk hafta gebelik belirtilerinde neler hissediyoruz nasıl oluyor. Ben yaklaşık üç aydan bu yana gebe olmayı düşünüyorum. Planlı bir şekilde ateş ölçme, yumurtlama ve ovülasyon durumumu kontrol altına aldım ve eşimle düzenli şekilde... | Gebelik | 5 | |
![]() | Hamileliğin ilk günleri belirtileri nelerdir? hamileliğin ilk günleri belirtileri, hamileik belirtilerini nasıl anlarsın,hamilelik belirtileri nasıl oluyor, bir haftalık hamileik belirtisi,iki haftalık hamilelik belirtisi,3 haftalık hamilelik belirtisi,4 hafta hamilelik belirtisi,gebelik... | Gebelik | 21 | |
![]() | En erken hamilelik belirtileri nelerdir? Sayfamıza sıklıkla gelen sorular dan yola çıkarak, en erken gebelik belirtileri hakkında bu makaleyi yazma gereği duyduk.En erken gebelik belirtileri, gebelik belirtileri ne zaman başlar,gebeliğin ilk belirtisi nedir , en erken hamile... | Gebelik | 1 | |
![]() | Hamilelik ne zaman oluşur? Adet dönemi düzenli bir kadın yumurtlama gününü adet dönemini hesaplayarak bilebilir. Beklenilen adet gününden 14 gün önce yumurtlama için en ideal gündür. Gebeliğin oluşması için en yüksek şans yumurtlamadan birkaç gün önce girilen ilişkidir... | Gebelik | 4 |