4.hafta muhakkak pembesi bir akıntı gelir mi adetime 8 gün var sadece süt beyazi kıvamında akintim var ve 2 gün önce baygınlık geçirdim ,bel ağrısı çektim, midemde ağrı olustu bunlar bir hamilelik belirtisi midir
 
Esimle yumurlama doneminden 3gun ve 1 gun once birlikde olduk üç gundurde ara ara baş donmesi oluyo migdemde yanma var sureklide uyumak istiyorum yemek yemek istemiyorum bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ? Yardimci olursaniz sevinirim.
 
Merhabalar Ceylin Çağrı, İlgili belirtiler tabiki hamilelik için yeterli derecede görünüyor. Yani hamile olabilirsin. Adetinin ne zaman olacağını yazabilir misin ? Ne kadar günün kaldı ona göre test için sana yakın bir tarih te verebiliriz.
 
Selamlar Ceylin, Heyecanını anlıyorum. Şimdi kesinlikle hamilesin diyemiyoruz çünkü biraz zaman var önünde sen temmuz ayının 9 u gibi kan testi yaptırdığında hamile misin ya da değilmisin diye kesinlikle sonuç alabilirsinz. Ama bilmen gereken bir kaç birşey daha var.

Öncelikle kesinlikle hamilelik ile alakalı stres yapmayacaksın. Ama bende belirtiler var neden hamile kalamadım demeyeceksin. Hamilelik isteyen her kadın psikolojik olarak kendisinde bu belirtileri hissedebilir. Hamileliğini biraz zamana yaymalı ve birazcıkta vurdum duymaz olmalısın.

Umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. Saygılar.
 
Tavsiyenizi dinliyecegim. ilgilendiginiz icinde ayriyetden cok tesekkur ederim.

Bi sorum daha olucak peki o tariha kadar test alip test yapsak ne gibi bi sonuc alirim sizce
 
Tavsiyenizi dinliyecegim. ilgilendiginiz icinde ayriyetden cok tesekkur ederim.

Bi sorum daha olucak peki o tariha kadar test alip test yapsak ne gibi bi sonuc alirim sizce

Sevgili Ceylin,

Genelde bu tür hamilelik belirtilerinde yüzde 60 oranında hamilelik çıkmıyor. Yani kendini hamilelik için hazır hisseden ve ovülasyon tarihini hesaplayarak o günlerde birliktelik yaşayan bir kişi, psikolojik olarak kendisini hamile imiş gibi hisseder, bu bağlamda tüm bu belirtilerde psikolojik olarak görünür.

Yüzde 40 ta olsa şansınız var umarım hamilesinizdir. Umarım ilk sevinci buradan bizler ile paylaşırsınız. Hayırlı Ramazanlar dilerim. Umarım Rabbim size ve sizin gibi evlat isteyen herkese en kısa sürede hayırlısı ile hamilelik ve annelik yaşatır.
Saygılar.
 
Bu arada sevgili Ceylin, İsterseniz BURAYI TIKLAYARAK sitemize üye olabilir, yazdıklarınızın yayınlanmasını beklemeden, sizin durumunuzda olan diğer üyeler ile chatbox alanından muhabbet edebilir, bilgi paylaşımı da yapabilirsiniz.

Sevgiler.
 
Geri
Üst