Hamilelik ilişkiden kaç gün sonra belli olur?

12 gün önce ilişkiyeggirdim şimdi midem bulanıyor başım dönüyor test yapsam çıkarmı
 
Merhaba 3gün önce adetim bitti be biter bitmez ilişkiye girdik sonraki günde Ve dünden beri çok başım dönüyor. Çok halsizim bayılcakmış gibi hissediyorum idrarım koyu Midem bulanıyor ama istfra edemiyorum tokken bulanıyor açkende. Sizce hamile kalmış olabilirmiyim ?
 
Daha neler 3 günde hamile kalıp belirti yaşadıysan tıp tarihe dünyanın en hızlı hamile kalan kadını diye geçersin .Yok öyle bir şey arkadaşım hamile falan değilsin. Ne zamanki adetin gecikti 3-5 gün gebelik testi yapar hamile olup olmadığını öğrenirsin.
 
İlişkiden 4 gün geçti ve adet olmam gerekiyordu hala olmadım ve sprailim var ve kayma falan yok su an bugün baktırdım cuma gününden bu güne hamile olma şansım varmı kafam karıştı kahve rengi şeyler geliyor kasık ağrısı falan lütfen yardim edin
 
Bu kadar çabuk gebelik oluşmaz. Gecikmeniz gebelik kaynaklı değil , muhtemelen başka bir problemden dir. Bir kaç gün için de mensiniz başlamaz ise hekime görünüp muayene olun.
 
6 gün önce ilişkiye girdim başım dönüyor midem bulanıyor hamile olasılığım nedir?
 
slm geçen hafta ilişkiye girdim adetime henüz 14 gün var ama aşırı derecede migrenim var ve başım dönüyor ağzımda acı hamilelik olasılığı varmı?
 
Geri
Üst