Hamilelik ilişkiden kaç gün sonra belli olur?

Sadmin çok teşekkürler, bir kaç şey daha sormak istiyorum. hala kasık ağrılarım var ve bel ağrımdan 3 gündür perişanım. kötü bişey yok dediniz akıntı normal yani. geçtiğimiz cumartesi ve pazar çok yürüyüş yaptım bel ağrısı ondanmıdır sizce. hatta yürüyüş esnasında kasığıma birden bıçak saplanır gibi sancı girdi durakladım biraz hafif bişey aktı gibi hissettim eve gittiğimde yine kahverengi kırmızı karışık akıntı olmuştu. normal mi sizce hamile kalabilirmiyim. tecrübesizim hiç birşey bilmiyorum bu konuda. kimseye de soramıyorum. yanıtlarsanız sevinirim. uzun oldu k. bakmayın.
 
kan tahlili yaptırarak hamilelik olup olmadığını kesin olarak öğrenebilirsiniz. Akıntının nedeni farklı olabilir yerleşme kanaması, enfeksiyon yada kist kaynaklı olabilir bu nedenle en kısa zamanda bir uzman hekimede görünmenizi tavsiye ederiz.
 
Cuma günü için kadın doğum dan randevu aldım gidecem. o gün kan testi yaptırırsa sizce bir gebelik söz konusu olsa kan tahlilinde çıkar mı. allah razı olsun sizden sorularıma cevap yazdığınız için.
 
Kan testi, gebeliğin olup olmadığını yüzde yüz ortaya çıkartır. Kan tahlili yaptığnızda nasip olursa bebek var ise kesin bilgi alırsınız aramıza hoş geldiniz.
 
İdrar tahlili çok nadir de olsa yanılma payı gösterebileceği için en garanti gebelik testi kan tahlilidir.
 
Hoş bulduk, Allahım inş. nasip eder hayırlısıyla çok teşekkür ederim içim biraz olsun rahatladı cuma günü doktordan sonra yazıcam sizlerede. inş herşey yolundadır.
 
İdrar testi için ve kan testi için ilişkiden kaç gün sonra yapılıyor normalde. mesela bugün idrar testi yapsam gebelik varsa çıkma ihtimali var mı. yoksa diğer yazılarda okuduğum gibi ilişki üzerinden 3 veya 4 hafta geçmesi mi gerekiyor.
 
Selamlmar Güneş net olarak okumamışsınız heralde. Aslında işin basit bi yöntemi var, adet olduğunuz tarihe bazen üç beş gün kala kandan test yaptığınızda da sonuç alabiliyorsunuz. Fakat siz 18 mayısta reglinizi bitirmişsiniz bu kadar erken sürede gebelik kesinlikle ortaya çıkmayacaktır. Doktorunuzu bekleyin lütfen boşuna test yapmayın sonuç alamazsınız ayın 30 u bugün...
 
Kızlar benimde adetimi 3 gün geçti test yaptım sonuç silik çizgi çıktı adeti 28 nisandı en son tarihim yumurtlama dönemimde ilişkiye girdik eşimle ve hiç gecikmem olmazdı genelde sizce gebelik olasılığı var mı
 
Geri
Üst