Hamilemiyim Değilmiyim yorumları

Öncelikle ben erkeğim...cevap verirseniz sevinirim.eşimin adetine 10 gün kala 23 liealık pahalı bir idrer testi sonucu 2. çizgi silik çıksada bayağı bir belli ediyordu.1 gün sonra yani adetine 8 gün kala kan testi verdik hcg 3,90 çıktı.kısaca masallarda gibiydik dayanamadık bugün yani adetine 5 gün kala aynı marka idrar testiyle yine test yaptık hiç bir şey yok.
ilk yaptığımız testte ise bariz vardı.hayret aynı testle bişey yok.3.kez idrar testi yaptırmaya korkuyorum eşime çok etkileniyor.adeti bu pazar olacak daha.sizce hamilemidir.adete 8 gün kala hcg 3,90 olması nasıl bişey.cevap verirseniz sevinirim


Öncelikle selamlar. Tabiki sorunuzu cevaplamaya çalışalım. İdrar testinin çok pahallı olması çok hassas olduğun anlamını taşımamaz öncelikle bunu söylemem gerekiyor. Hamileliklerde ikinci çizginin silik çıkması durumunu biz kesinlikle gebelik olarak nitelendiriyoruz. ( Tabiki dış gebelik durumu yok ise ) Eşinizin hamile olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Yirmi kerede test yaptırsanız bu sonuç değişmeyecektir. Bizce hamile eşiniz :) Sizden ricamız bhcg testlerini ikişer gün ara ile yaptırmanız. İkişer gün ara ile yapılan bhcg testlerindeki sonuçlar; takip eden her iki gün için önceki test sonucunun ortalama iki katı artması gerekiyor. Dolaylısı ile siz bir kez daha test yaptırdığınızda ( iki gün sonra ) bhcg sonucunuzun 7 ve üstü çıkması gerekiyor. Ha peki bunlar ne anlama geliyor? İkişer gün ara ile yapılan testlerde, ikişer katı artış, sizi bebeğinize yaklaştırıyor hamilelik olasılığı yükseliyor anlamını taşımaktadır.

Saygılar.
 
bir yıllık evliyim ve 8 aydır bebek istiyoruz geçen ay doktora gittim süt hormonum yüksek çıktı. ilaç verdi süt hormonu çin kullan düşer dedi kullandıgım ay hamile kalmadım bu ayda doktora gitmedim. ama adetimin 12. gününden beri sürekli kasık ağrılarım var. adetime 3 gün var test yaptım negatif çıktı sabırsızlanıyorummm :uhu:
 
merak ediyorum

merabalar ben 4 aylik evliyim son bir bucuk aydir korunmuyoruz esimle en son adetim 25 ocak 13 gun gecti kasiklarimda agri var cok sisti ama baska bi belirti yok hani aserme mide bulantisi basdönmesi falan.. herkes cok heveslendi acaba hamile miyim?
 
herkese selamlar.arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.subat 6 da adet oldum,ve bu tarıh oldu hala adet yok.bır haftadır kasık ve bel ağrım var.adet olacakmışım gibi çok yıyorum.aslında korunuyorduk ama.hamılemıyım acaba.test alıp yapmaya korkuyorum acıkcası .
 
herkese selamlar.arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.subat 6 da adet oldum,ve bu tarıh oldu hala adet yok.bır haftadır kasık ve bel ağrım var.adet olacakmışım gibi çok yıyorum.aslında korunuyorduk ama.hamılemıyım acaba.test alıp yapmaya korkuyorum acıkcası .

merhaba selen,,bence hemen test yapmalisin ,,buyuk ihtimalle gebesin simdiden hayrli olsun :)
 
selam kızlar...Ben 14 aylık evliyim..Bebek istiyorum..Sanırım çok kafama takıyorum ki her ay kendi kendime gelin güvey oluyorum...Gerçi bu ay adet olsum (10/3/2013) yeni bitti ama ne zamandır gaz sancısı var eşimden utanıyorum :) O derece...Bugün akıntı geldi normalde kadınların olur ama biraz fazlaydı sarımsı ama akışkan (anlatışa bakın yalnız :D )aklımda soru işareti kalacağına test yapmak istedim...Eşimle ger çekme yöntemi ile korunuyoruz...Allaha emanet yani... :) Sonucu bildiririm her ne kadar negatif çıkacağını bilsem de...
 
merhabalar..biz yaklasik 7 aydir evliyiz.baslarda 2-3 hafta korunduk snra biraktik.simdi bebek istiyoruz..daha once suphelerim oldu ancak sonuc alamadik yalniz bu ay daha farkli sanki belirtilerim.ocak 3'te adet oldum snra subat 8'de simdi de ay 13 ama henuz regl olmadim.kasiklarima ozellkle aksamlari sanki adetmisim gibi agri giriyor ayni zamanda bacaklarim da agriyor arada bel agrisi da var.goguslerim belki iki haftadir aciyor biraz degisiklik oldugunu farkettim ama bilmiyorum.agzim ise surekli kuruyor su icsem bile anlamiyorum ictigimi bir de degisik bir tat var agzimda.agrilarima bakilirsa her an adet olcak gibiyim ama gelmiyor.bazen geldi saniyorum bakiyorum akinti oldugunu goruyorum.bazi kokulara karsi bi kac defa bulantim da oldu hafif bas donmelerim de ama anlayamiyorum.herkes sen hamilesn diyor ama benim kafam cok kariki her an regl olacak gibiyim.bu bekleyis beni oldurecek lutfen yardimci olur musunuz test icin beklemeli miyim biraz daha?
 
Geri
Üst