Hamilemiyim: Gebelik Belirtileri ilk hafta nelerdir ?

mrb canım aslında adet gecikmesinden sonra bir hafta bekleyin diyor doktorlar ama bizler tabiki çok heycanlıyız sen biraz bekle 2 gün daha ozaman bidaha yaptır kesin sonuç alırsın bence 🙂 işallah allah hepimiin gönlüne göre verir..

:emzirme::emzirme:
Gebeliğin en önemli bulgusu adet gecikmesidir. Ancak her adet gecikmesi gebelik olması anlamına gelmez. Yaşam tarzındaki herhangi bir değişiklik, çeşitli rahatsızlıklar, diet, psikolojik durum değişiklikleri, stres gibi pek çok faktör adet gecikmesine neden olabilir.
gebelik6-7715.jpg

Bebek sahibi olmak için bir kadının en uygun olduğu yaş dilimi 18-35 yaşlar arasıdır.Bu dönemin başlangıcında kadının kendi vücudu gelişimini tamamlamıştır ve bir bebek gelişimi için uygun hale gelmiştir.

Yaşınız ya da pozisyonunuz ne olursa olsun gebe kalmak istediğinizde ya da gebe olduğunuzu düşündüğünüzde mutlaka uzman bir hekime müraacat etmelisiniz.

gebelik belirtileri

merhaba aranıza yeni katıldım ben 22 yaşındayım ve bir bebeğim olsun çok istiyorum daha önce 6 haftalıkkken bir düşük yaptım sonra 3 ay korunduk şimdi 2 aydır bebek yapmaya uğraşıyoruz tabi önce dokora gittim temiz olduğumu bir bebeğimin olabileceğini ve yumurtlama günlerimi söyledi bu ay doktorun dediklerini yaptık ağdetimede 5 gün var şimdi bir meme ağrısı başladı dokunamıyorum bile inşallak hamiş kalırım bu ay eğer kalırsam bunu sizlerle paylaşcam allah herkrsr bu duyguyu yaşatır inşallah

slm arkadaslar bende gunumu suan 4 gun gecirdim ama bir sabirla bekliyorum .asiri decere kasik agrilarim var isikinlik kabizlik
28 de gelmesi gerekiyordu gelmedi bende sabirsizlikla test yaptim negativ cikti ama suan belemekten baska carem yok allah herkese hayirli si ile bir bebek nasip etsin insallah🙂

slm

slmlar bende aranıza yeni katıldım. benim de çok büyük bir sorunum var. benim adet düzensizliğim var. en son nisanın 1 de adet olmuştum. mayısın 5 ve 10 da test yaptım negatif çıktı. o arada iş yoğunluğundan doktora gidemedim. adet düngüsüne bakarsak tekrar haziran başında adet olmam lazım fakat 10 gündür kasıklarımda ağrı var. midem bulanıyodu. dayanamayıp geçen hafta doktora gittim ultrasonda sanki bişey oluşmaya çalışıyor dedi fakat idrar tahlilinde negatif çıktı. iki gün öncede kanama denmeyecek kadar az bir kanamam oldu. sizce ne yapmalayım. bana yardım eder misiniz? bebeğimin olmasını çok istiyorum

slmlar bende aranıza yeni katıldım. benim de çok büyük bir sorunum var. benim adet düzensizliğim var. en son nisanın 1 de adet olmuştum. mayısın 5 ve 10 da test yaptım negatif çıktı. o arada iş yoğunluğundan doktora gidemedim. adet düngüsüne bakarsak tekrar haziran başında adet olmam lazım fakat 10 gündür kasıklarımda ağrı var. midem bulanıyodu. dayanamayıp geçen hafta doktora gittim ultrasonda sanki bişey oluşmaya çalışıyor dedi fakat idrar tahlilinde negatif çıktı. iki gün öncede kanama denmeyecek kadar az bir kanamam oldu. sizce ne yapmalayım. bana yardım eder misiniz? bebeğimin olmasını çok istiyorum

Merhaba belgin aramıza hşgeldin... En iyi sonucu kan testi ile alırsın. Kan testinde eğer hamileysen hemen çıkar zaten. Ama adetinin düzensiz olduğunu da söylüyorsun. Ya reglin gecikti ya da hamilesin, bence hemen kan testi yaptır. Allah en kısa sürede sana bebeğini versin inşallah.

Geri