Eşimle korunarak ilişkiye giriyoruz bu ay adetim 2 gün geçikti eşim sebebinin kullandığım parol ve minoset kaynaklı olabileceğini söylüyor fakat korkuyorum 2 gün gecikti hamile olabilirmiyim
Eşimle korunarak ilişkiye giriyoruz bu ay adetim 2 gün geçikti eşim sebebinin kullandığım parol ve minoset kaynaklı olabileceğini söylüyor fakat korkuyorum 2 gün gecikti hamile olabilirmiyim
Bu kadar erken gebelik belirtisi yaşamanız imkansız . Adetinizde gecikme olursa test yaparsınız.adetime 11 gün var baş dönmesi halsizlik ve sık idrara çıkıyorum küçük karnımda seyirmeler var test yapsam çıkarmı çok istiyorum bebeğim olmasını
Merhaba ben 2 gün öne test yaptım ikinci çizgi bulanık çıktı bu ne demek
Selam bn nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Adetim 10 gün gecikti 2 kez hamilelik testi yaptım negatif cıktı kasıklarımda agrı var hamile olmabilrmiyim
Yardımcı olun lütfen,adetim 20 martta geldi adetimin son gününde biraz kanamam devam ederken nişanlımla ilişkiye girdim sonraki gün kanamam devam etti normalde bitmesi gerekiyordu takvime baktığımda 3 gün gecikmiş görünüyor suanki tarihe baktığımda ve hala adetim gelmedi sizce hamile miyim??