Buyrun sorunuz nedir ?
Kasıklarım ve belim ağrıyor bide acaba psikolojik olabilir mi? Ve bugun de ishal oldum çok afedersiniz ama. Bi nedeni olabilir mi?
Buyrun sorunuz nedir ?
Kasıklarım ve belim ağrıyor bide acaba psikolojik olabilir mi? Ve bugun de ishal oldum çok afedersiniz ama. Bi nedeni olabilir mi?
Verdiğiniz bilgilere göre gebe kalma ihtimaliniz düşük. Semptomlarınız psikolojik. Gebelik belirtileri gebeliğin 4. Haftasından itibaren başlar. Adetinizde gecikme olursa tedbiren test yapın
Verdiğiniz bilgilere göre gebe kalma ihtimaliniz düşük. Semptomlarınız psikolojik. Gebelik belirtileri gebeliğin 4. Haftasından itibaren başlar. Adetinizde gecikme olursa tedbiren test yapın
Sorularınıza genel olarak yanıt verdim..Ara lekenme bir kaç nedenden dolayı olabilir. Hormon tahlilleri ve hekim muayenesi ile neden belirlenirRica etsem diğer sorumu okudu iseniz cevap verirmisiniz
Çok açık kahverengi akıntı oluyo arada, neden olur peki ?
Sorularınıza genel olarak yanıt verdim..Ara lekenme bir kaç nedenden dolayı olabilir. Hormon tahlilleri ve hekim muayenesi ile neden belirlenir
Size soru sormuştum hastalığıma sekiz gün var adet olcakmışım gibi ağrım var akıntım da ara ara oluyo hamilemiyim, lütfen cevap verin