Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Saol canım inşallah sende bende hepimizde hayırlısıyla kurtuluruz... bu yolda buraya kdr birlikte yürüdük daha dün hamileyizzz diyee haber veriyorduk.... hayırlıısıyla doğum haberlerimizide veririz inşallah...

Kızlar yarına ne kaldı hayırlsıyla rüzgarımı alıcam kucağıma 😀 ama acayip bir korku var içimde tir tir titriyorum ağlıyorum kalbim çarpıyor falan....ne olur bana dua edinn...sizleri çok seviyorum...

Esram canım benim tüm dularım seninle bitanem.. Hayırlısı ile sağsalim rüzgarını kucağına al..
Rabbim bizide en kısa zamanda senin gibi sadece saatleri saymayı nasib etsin..
ALLAHA EMANET OL CANIM

Kızlar yarına ne kaldı hayırlsıyla rüzgarımı alıcam kucağıma 😀 ama acayip bir korku var içimde tir tir titriyorum ağlıyorum kalbim çarpıyor falan....ne olur bana dua edinn...sizleri çok seviyorum...

canım ben hamıle kalmak ısteynler arasındayım ama burayada gırıp sızlerı takıp edıyorum okudumkı yarın ınsallah bebgını kucagına alacakmısın canım Allah ım yardım etsın sana ınsallah bebegıne saglıklı olarak kucagına alacaksın ve özlemın bıtecek hep yanındayız dogumdan sonrada bızı haberdar et yanındayız tatlım hayırlı dogumlar🙂

Esracım umarım herşey yolundadır ve rüzgarında sağlığı ile dünyaya gelmiştir. Belki uzun zaman belkide kısa bir süre sonra aramıza geri gelirsin fakat bilmeni isterimki kalbimiz daima seninleydi dün..
Umarım kolay birşekilde doğumunu gerçekleştirmişsindir
Rabbim bizlerede yardım etsin... Minik yavrun artık kucağında ve o missss kokusunu artık içine çekebiliyorsun, dünyanın en güzel şeyi bu olsa gerek
sanırım o bulantılar uykusuz geçen geceler kramplar hep o an unutuluyor ve sevdiğin insan ile yaptığınız sanat eseri artık kucağınızda ...
Kendine ve rüzgarımıza iyi bak olurmu canım... Kim bilir belki bir gün rüzgar kumsalla karşılaşır 🙂
Alllaha emanet ol canım...

Geri