hamişler acil cevap lütfen

özlem_23

Yeni Üye
Üye
hamişler acil cevap lütfen
bugün regl olmam gerekiyordu olmadım.reglim düzenli olmasına rağmen hiç belirti yok.kasıklarımda şiddetli batma var.hamilemiyim lütfen hamişler bana cevap yazın.
 
bu belırtılere takılma hamıleık belırtılerı ıle regl belırtılerı genelde aynıdır.....
eger regl tarıhın gecmedıyse bekle bıkac gun gecsın test ıle daha ıyı sonuc alırsın.....
 
ben hala regl olmadım akşam üstü idrar testi yaptım sonuç 2. çizgi çok silik çıktı.hala adet belirtim yok.kasıklarımda inşaat çalışması var gigi sol kasık batmaları çoğaldı.sağa sola dönerken belim ağrıyor
 
ikincisi silik ciktiysa ilk tebrik eden ben olim :)

ikinci cizgi silik bile ciksa Hamilesin.... bende ikinci cizgi cokk cok silikdi ve "yokya hamile deyilim "demistim.... burdaki arkadaslar beni ikna etmisti :)
yarin sabah ilk idrarla bi test daha yap... ama dedigim gibi silikse... .....hayirli olsun :)
 
Canım ikinci çizginin hamileliğin ilk günlerinde silik çıkması gayet normaldir.Ban göre hamişsin ama tam emin olmak istiyorsan bir kaç gün daha bekleyip tahlili tekrar yenilemen, oda olmadı en garantisi kan tahlili yaptırdığında zaten kesin sonucu öğrenebilirsin.Herşeyin hayırlısı olsun :)
 
evet bende de ikinci çizg çoook silikti bende olamam falan diyorum zaten akşam üzeri yapmıştım keşke sabahı bekleseymişim.içime doğuyor hala adet belirtisi sancısı yok sadece kasıkta iğne gibi batmalar devam.birkaç gün daha bekliycem kantesti için.mutl haberimi inşallah veririm ayrıca allah hepimizin gönlüne göre versin
 
Geri
Üst