Hangi tansiyon aletini almalı tavsiye

J

>>Jasmin<<

Forum Okuru
Hangi tansiyon aletini almalı tavsiye
Hangi tansiyon aletini almalı hangisi sağlam ve doğru tavsiye

Merhaba

Evde tansiyon aletimiz yok tansiyon aleti almak istiyorum .Geçenlerde Tansiyonum yükseldi komşudan tansiyon aleti alıp ölçtük sonra evde bunun bir ihtiyaç olduğunu düşündüm ve tansiyon aleti almaya karar verdim. Tansiyon aleti alacağım ama hangi marka kalitelidir hangi markayı alayım. Hangi marka daha sağlıklı ve doğru ölçüyor dur bu konuda çok bilgim yok tansiyon aleti hangi marka almalıyım hangisini önerirsiniz.
 
Merhaba

Evde tansiyon aleti bulundurmak gerçekten önemli Evde tansiyon aleti olmazsa olmazlar arasında diyebilirim Çünkü insanın ne zaman tansiyonun çıkacağı belli olmuyor. Sanırım ben bu konuda biraz abarttım için evde 4 tane tansiyon aletimiz var 3 tanesi elektronik bir tanesi de manuel pompalı steteskoplu tansiyon aleti. Bir tanesi bilekten ölçüyor diğer iki tanesi de koldan ölçüyor. Bilekten ölçenin markası Braun koldan ölçen tansiyon aletinin markası da Omron marka tansiyon aleti.

Braun tansiyon aletindende Omron marka tansiyon aletindende memnunum . Sana da tavsiye ederim . Öyle çok pahalı süper profesyonel markalara para vermene gerek yok. Bunlar fazlasıyla işini görüyor. Eğer elektronik bir tane alıyorsan manuel pompalı steteskoplu bir tansiyon ölçme aleti de almanı tavsiye ederim ama bunu tabii nasıl bakılacağını da öğrenmen lazım. Onu da başka bir paylaşımınız da yazarım
 
Geri
Üst