suskun_gız Yeni Üye Üye 1 Ekim 2007 #21 Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? mutfakla ilgili hiç bir seyı sevmıyorum evlnınce ne yapcam bılmıyorum 😕
Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? mutfakla ilgili hiç bir seyı sevmıyorum evlnınce ne yapcam bılmıyorum 😕
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 15 Kasım 2007 #22 Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? Ben ütüyü ve bulasik makinasini bosaltmayi hic sevmem...
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 1 Ekim 2010 #24 ütüüü ütüüüü ıyyy hiççç aramızz yoktur kendisiylee evdee kalacagımm ayoll bu gidişlee...
suCre Daimi Üye Üye 2 Ekim 2010 #26 ütü yapmaktan nefret ediyorum.hadi bir azimle başlıyom ütüye bittikten sonra bide yerleştirmek yokmu ölüm gibi geliyo😀
ütü yapmaktan nefret ediyorum.hadi bir azimle başlıyom ütüye bittikten sonra bide yerleştirmek yokmu ölüm gibi geliyo😀
K kahve Yeni Üye Üye 3 Ekim 2010 #27 ütüüüü..hele de gömlek gibi alengirli dikilmiş şeyler..sanki hepsi dar etek olsa nolurdu🙂)
B berennaz Forum Okuru 11 Ekim 2010 #29 arkadaşlar tek kelimeyle ütttttttttttttttttttttttttüüüüüüüüüüüü diyorum nefret ediyorum ama çarşafları da ütülemeden kullanamıyorum
arkadaşlar tek kelimeyle ütttttttttttttttttttttttttüüüüüüüüüüüü diyorum nefret ediyorum ama çarşafları da ütülemeden kullanamıyorum