Merhaba
Hasır kordon saatlerde çok şık bence. Hatta erkeklere daha çok yakışıyor bu tüp saatler. Ben de eşimde metal saatten çok spor bu tür
hasır kordon ya da deri kordon saat daha çok yakıştırırım. Tabii bu sizin giyim tarzınızla da alakalı bir durum. Spor bir giyime dediklerim daha çok yakışır. Metal kordonlu saat daha çok takım ceket gömlek giyenlere daha çok yakışıyor bence. Aslında deri kordon daha çok spor tarz ama hasır kordon da tam anlamı ile spor sayılmaz. Klasik takılanlar için de ideal olduğunu düşünmekteyim. Hem de daha şık ve kibar duruyor kaba değiller. Ben
hasır kordonlu saatlerden gümüş rengi olanları beğeniyorum bence çok yakışır ama siyah modelle de güzel takım oluşturabilirsiniz. Siyah her şeye uyum sağlar. Arkadaşın bence güzel hediye almış daha ne olsun.
Hemen sizler için özellikle erkek saat modelleri göstermek istiyorum. Aşağıdaki linkte bakarsanız erkek saat örnekleri inceleyebilirsiniz.
''Erkek saat modası'' konu başlığımız altında saat örneklerini görebilirsiniz.
erkek kol saatleri, saat modası, saat modası erkek, erkek saat modelleri ve daha nicesi burada arkadaşlar. Eşinize yada sevgilinize saat almak mı istiyor sunuz? O halde size yılın erkek saat trendlerinden modelleri sunalım Melek'ler:)
www.meleklermekani.com