Hasır kordonlu saat ile uyumlu giyim nasıl olur

M

memoo

Forum Okuru
Hasır kordonlu saat ile uyumlu giyim nasıl olur

Hasır kordonu saat kullanışlı mı melek kadınlar kulubü hasır kordon saat erkek forum'da.​

Merhabalar bir arkadaşım bana doğumgünü hediyesi olarak hasır kordonu saat almış. Ben de normalde kullanamam ama metal kordonlu saatleri daha çok severim. Şimdi hediye diye de değiştiremiyorum. Hasır kordonu saat kullanışlı mı nasıl arkadaşlar. Hasır kordonu saat ile nasıl bir giyim tarzı tercih etmeliyim. Modadan pek anlamam da yardımcı olursanız sevinirim. Saatin kordonu da saatin iç kısmı da siyah görünümlü nasıl bir tarz tercih etmeliyim.
 
Merhaba
Hasır kordon saatlerde çok şık bence. Hatta erkeklere daha çok yakışıyor bu tüp saatler. Ben de eşimde metal saatten çok spor bu tür hasır kordon ya da deri kordon saat daha çok yakıştırırım. Tabii bu sizin giyim tarzınızla da alakalı bir durum. Spor bir giyime dediklerim daha çok yakışır. Metal kordonlu saat daha çok takım ceket gömlek giyenlere daha çok yakışıyor bence. Aslında deri kordon daha çok spor tarz ama hasır kordon da tam anlamı ile spor sayılmaz. Klasik takılanlar için de ideal olduğunu düşünmekteyim. Hem de daha şık ve kibar duruyor kaba değiller. Ben hasır kordonlu saatlerden gümüş rengi olanları beğeniyorum bence çok yakışır ama siyah modelle de güzel takım oluşturabilirsiniz. Siyah her şeye uyum sağlar. Arkadaşın bence güzel hediye almış daha ne olsun.

Hemen sizler için özellikle erkek saat modelleri göstermek istiyorum. Aşağıdaki linkte bakarsanız erkek saat örnekleri inceleyebilirsiniz. ''Erkek saat modası'' konu başlığımız altında saat örneklerini görebilirsiniz.

 
Geri
Üst