HaYaL Daimi Üye Üye 3 Haziran 2009 #93 Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... Bu kahvaltı masamız... Simitimiz..Daha çok var merak etmeyin... Çaylar.... Meyve suları... Kuş...😀 Bu da taze taze kuşun sütü.... Görüyosunuz meleklerim size sınırsız hizmet😀
Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... Bu kahvaltı masamız... Simitimiz..Daha çok var merak etmeyin... Çaylar.... Meyve suları... Kuş...😀 Bu da taze taze kuşun sütü.... Görüyosunuz meleklerim size sınırsız hizmet😀
*şiker* Yeni Üye Üye 3 Haziran 2009 #94 Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... ben geldiimm 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 3 Haziran 2009 #95 Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... Hoş geldin sefa getirdin köşeme canım afiyet olsun 🙂)
Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... Hoş geldin sefa getirdin köşeme canım afiyet olsun 🙂)
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 3 Haziran 2009 #96 Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... bende geldimmm..............patates kızarttım gelirkende elim boş gelmedim hani digerlerii🙂
Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... bende geldimmm..............patates kızarttım gelirkende elim boş gelmedim hani digerlerii🙂
*şiker* Yeni Üye Üye 3 Haziran 2009 #97 Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... peynirli börek ve çoban salatasıda benden 🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 3 Haziran 2009 #98 Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... mmmmmmmmm krepte olsunn....... ayyyyyy kilo alcaz kız bugünn
Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... mmmmmmmmm krepte olsunn....... ayyyyyy kilo alcaz kız bugünn
HaYaL Daimi Üye Üye 3 Haziran 2009 #99 Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... Kızlar nefis görünüyor hepsi 🙂)Teşekkür ederim herkese afiyet olsun hani diğerleri...
Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... Kızlar nefis görünüyor hepsi 🙂)Teşekkür ederim herkese afiyet olsun hani diğerleri...
Vijdan Yeni Üye Üye 3 Haziran 2009 #100 Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... Afiyet olsun kızlar..Su böreğide benden olsun...