Hayit tohumu Gebe kalmayi kolaylastirir ve regleyi düzenlermis.......

ahueda

Aktif Üye
Üye
Hayit tohumu Gebe kalmayi kolaylastirir ve regleyi düzenlermis.......
HAYIT NEDİR ?

Hayıt meyvesi her yaştaki kadın için harika bir bitkisel çaredir. Hayıt yüksek ateş, baş ağrısı, gazlanma ve idrar arttırma için ama en önemlisi günümüzde de devam eden şekliyle "kadın hastalıkları" için tavsiye edile gelmiştir. Hayıt, adet öncesi gerginlik, adet gecikmesi, göğüslerin hassasiyeti, sancı, kramp ve depresyon gibi rahatsızlıkların giderilmesinde veya azaltılmasında etkili olabilmektedir. Hayıt meyvesi, hipofiz bezini uyarır, vücuttaki kadınlık hormonlarını doğal bir şekilde dengeleyerek işlev görür. Hem de bazen sentetik hormon yerleştirme sonucu oluşan yan etkilerin hiçbirine neden olmaksızın. Hayıt, adet öncesi gerginliğe faydasını en az 2 hafta içinde kendini açıkça belli eder. Fakat, en iyi sonuç için en az 3 ay süre ile alınmalıdır.

Hayıt adet düzeninizi; ister çok kısa olsun, isterse hiç olmasın, kanama zamanı çok uzun veya çok kısa olsun, kanamanız çok hafif veya ağır olsun herşeyi normale döndürür. O aynı zamanda hem kadınlarda ****** istek arttırıcı hem de ****** istek azaltıcı özelliğe sahiptir. yani ******liğiniz çok fazla ise onu azaltacak, az ise onu yükseltecek ve normale döndürecektir.

Erkeklerde ise sadece ****** istek azaltıcı özelliğe sahiptir.

Hayıt meyvesinin, her ne kadar kullanım alanlarının çoğu bayanlar için olsa da erkeklerde depresyon ve buna bağlı olarak ****** iktidarsızlık durumlarında da kullanılabilir.

Hormon dengesizliği kısırlığa da yol açabilmektedir. Bu nedenle Hayıt, yumurtlama periyodunu düzenlemeye ve hamile kalma şansının artmasına yardımcı olabilir.

Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde Hayıt meyvesi alındığında, süt verimi belirgin şekilde artmaktadır.

Doğum kontrol hapına son verdikten sonra da, bedenin doğal dengesini yeniden kurabilmesinde çok yararlı olur. Erkeklerde ve kadınlarda ise hormon fazlalığının neden olduğu aşırı kıllanma ve svilcelere (akne) karşı, Hayıt kullanımı hormonları dengeleyerek yardımcı olabilir.

YARARLARI

1.) HAYIT, Hornonal tüylenme ve ergenlik dönem sevilcelerinde. (2-3 aylık bir kullanım gerektirebilir.)
(ÖZELLİKLE GENÇ KIZLARA!!!)

2.) Adet öncesi ve adet sırasındaki gerginlik, sancı, depresyon ve kramplarda

3.) Adet düzensizliğinde

4.) Adet düzensizliğinden dolayı hamileliğin gerçekleşmediği durumlarda (12-18 ay gibi bir süre kullanılmalıdır.)

5.) Doğum kontrol haplarının kullanımı sonrasında edet düzeni bozulduğunda

6.) Menopoz dönemi sıkıntılarında (Sıcak basması, kemik erimesi, kuruluk, baş dönmesi ve depresyon gibi)

7.) Rahim - meme kist ve iltihaplarında

8.) Üreme organlarını kanserden korumada

9.) Bağırsak faaliyetlerinin düzenlenmesinde

10.) Damar tıkanıklığında

faydalı olmaktadır.

ALINTIDIR...
 
Geri
Üst