HCG değeri kaç olursa hamilelik anlaşılır ?

Merhaba, gebeliğin seyri hakkın da bilgi edinmek için hcg nin düzenli olarak hekim tarafın dan izlenmesi gerekir. 1-2 değer gebeliğinizin ilerleyişi hakkın da bilgi vermez. Hekim kontrolünde olmanızda fayda var.
 
Merhaba, hacg değeriniz görünürde gebelik lehine , emin olmak için hekim kontrolün de olun. Hcg testini tekrar yapmanız istenecek ve değerler izlenecektir. Son adet tarihinizle birlikte değerlendirildikten sonra usg muayenesi olacaksınız hekim buna göre gebe olup olmadığınız hakkın da net bilgi verecektir.
 
Sonuca göre hamilelik var görünüyor ama emin olmak adına bir kadın doğum uzmanına giderek detaylı bir kontrolden geçmenizi tavsiye ederim. Bu arada testi birkaç gün arayla tekrarlamanızıda tavsiye ederim değerlerinizin artması gebelik olduğunu gösterecektir eğer değerler düşmeye başlamışsa o zaman muhtemelen kimyasal gebelik yaşıyorsunuzdur.
 
Arkadaşlar bir sorum olacak
Hamileliğimi reglime 6 gün kala farkettim. Reglime 4 gün kala hcg yaptrdım 179 çıktı.
Regli günümde hcg baktırdım 862 çıktı. Reglim 2gün geçince kan verdim 1690 çıktı. Doktorla henüz iletişim kuramadım. Son çıkan kanımda ki artış iki kattan az. Sizce bi sıkıntı mı var
 
Merhaba. Son adet tarihime göre dört gün geciktim kan testinde sonuç 3103 referans aralığında iste 2/3 hafta aralığı 100-5000. Doktor hamile oldğumu kadın doğuma gitmem gerektiğini söyledi . Ultrason için erken bir dönem mi bir hafta daha beklemeli miyim?
 
Geri
Üst