HCG değeri kaç olursa hamilelik anlaşılır ?

iyi günler adetime 5 gün kala hcg yaptırdım 1.0 çıktı bu sabah yine yaptırdım 9 çıktı hamilelik varmıdır
 
Merhaba, hcg testinde , 8 ve üstü değerler gebelik olarak değerlendiriliyor. Sizin hcg değerinizde görünürde gebelik lehine hekim kontrolünde olmanızda fayda var.
 
Mrb adete 9 gün kala test yapmıştım sonuç 0.99 du adet olmayınca tekrar test yaptım 3 gün gecikti 12.0 çıktı hamilelik varmıdır?
 
Mrb adete 9 gün kala test yapmıştım sonuç 0.99 du adet olmayınca tekrar test yaptım 3 gün gecikti 12.0 çıktı hamilelik varmıdır?

Merhaba, hcg değeriniz görünürde gebelik lehine , durumunuzun teyidi için bir kadın doğum uzmanına görünün. Hcg testi belli aralıklarla tekrar istenecek . Hcg değerleri + usg ve son adet tarihiniz değerlendirilerek durumunuz hakkın da bilgi verilecektir.
 
Merhaba dun 17adet gunum evde ıkı gun test yaptım ıkı cızgı cıktı doktora gittim dun ultrasonda gozukmedı kan testi yaptı 49.07 cıktı sizce durum nedir.
 
Merhaba, hcg testinde 8 ve üstü değerler gebelik olarak değerlendiriliyor. Sizin hcg değerinizde görünürde gebelik lehine. Bugün yada yarın hekime görünebilirsiniz.
 
Merhaba. Adetime bir kaç gün var. İki tane idrar testi pozitif çıktı ve kan testi yaptırdım bugün 74 çıktı. Gebelik varmıdır ve varsa değer düşükmü acaba ?
 
Geri
Üst