Hiç utanan varmı orda?

benim okurken yüreğim parçalandı kim böyle şeyler yapabilir ki onların halini şu anda düşünemiyorum bile

çok kötü oldum bu yazıyı okuyunca hala günümüzde böyle vahşetlerin olduğuna inanamıyorum

paylasım ıcın tesekkurler... ben 5 yasındayddım annemle babam ayrıldıgında babam dedıgım adam anneme sıddet uyguluyordu hatırlıyorum kı neler neler ıste bır ornek benım psıkolojım normal mı sızce bence normal degıl normal gozuksede sımdı evlenek uzereyım Allah a sukur kı sevdıgım ınsanla evlenıyorum bu zamana kadar ne kotulukler yaptım ona ısteyerek veya ıstemeyerek bır kere dahı elını kaldırmadı bana neden cunku onun babasıda gencken annesıne sıddet uyguluyordu. bende babam gıbı olayım demıyo ıste ben babamın tersı olayım dıyo kadına şiddet insanların soyleyeceklerının bıttgı yer işte bır ınsan bır kadına nasıl vurabılır kı buda karısı artık bırsey dıyemıyorum...

yazık çok yazık ... bu tür düşünen yada bunları uygulayanlar gercek acizler,beynini tam kullanamayanlar ve en önemlisi insanca yaşamayı seçmeyenler...

çok basit düşünürsek çocuğun halıya ayağı takılıp düşünce çocuğu tatmin etmek ve susturmak için halıyı pataklayan bi milletiz .ötesi yok.

ilk önce seni taktir etmek istiyorum bukadar duyarlı bir konu açtıgın için .hemde olayı öyle bir anlatmışsın ki sanki olayları bende yaşıyormuşum gibi hissettim ürperdim.. Allah yardımcıları olsun

bakın buraya dikkat çekiyorum..!

allah yardımcıları olsuna ama kadınlarımızın deil ona el kaldıran aciz erkeklerimize...

haksızsam haksızsın de...

Benzer Diğer Konularımız !

Geri