hindistancevizli muhallebili sarma

hindistancevizli muhallebili sarma
hindistan cevizli sarma muhallebili sarma hindistan cevizli muhallebili rulo muhallebi muhallebi sarması
MALZEMELER:
1 kg süt
1 su bardağı un
1 su bardağı toz şeker
1 çorba kaşığı margarin
1 paket hindistan cevizi
1 paket vanilya
1 paket krem şanti
1 subardağı süt
istenilen miktarda fındık,ceviz veya antep fıstığı

YAPILIŞI:
Süt,un ve şekeri bir tencerede koyulaşana kadar pişirin.En son margarin ve vanilyayı ekleyin.Fırın tepsisine hindistancevizini düzgünce yayın. Muhallebiyide hindistan cevizinin üzerine yayın ve soğumasını bekleyin. Bu aradada krem şantiyi sütle birlikte çırpın ve muhallebi soğuyana kadar krem şantiyi buzdolabında bekletin. Muhallebi soğuduktan sonra krem şantiyide yayın ve üzerine fındık veya ceviz serpin. 3 veya 4 cm genişliğinde şeritler halinde kesin ve ortadan ikiye kesin(çünkü rulo yaptığınızda çok uzun oluyor) rulo yapın. 5 - 10 dk daha buzdolabında beklettikten sonra yiyebilirsiniz.
 
Üst