***Hisleriminde gücüyle size TAROT***

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hisleriminde gücüyle size TAROT

cok tesekkür ederim handanca. cok zor durumdayim su an...
hastayim, sigorta ameliyati ödeyecek mi ödemeyecek mi merak ediyordum. esim, kocugum ve ben cok yiprandik bundan dolayi.
ben isvicrede yasiyorum ve burasi sigorta isinde türkiye gibi degil maalesef. ama beni cok rahatlattin. peki görebildin mi ne zaman iyi haber gelecek??? ayrica haklisin cok cabuk sinirleniyorum... koc burcu iste! emegine saglik baciiiiim :clapping:

canım çok teşekkür ediyorum arkadaşım adına valla güzel yorumların için sevindi açıkçası ellerine sağlık sağlıcakla kal sevgilerimle canım :e112: :kiss:

Son düzenleme:

sevgili handanca önceki falın için çok teşekkür ederim canım.
şimdi benim bu etrafımdaki arkadaş çevrem için bakarmısın.
2 * 22 * 30 yengeç burcu

sevgili handanca önceki falın için çok teşekkür ederim canım.
şimdi benim bu etrafımdaki arkadaş çevrem için bakarmısın.
2 * 22 * 30 yengeç burcu

Yeni yeni tanışmalarda olacak, Bazıları seni baya üzmüş. Bide yaşadıklarından ders almaya bak canım. herkesi iyi sanıyorsun. aslında insanlar için aklına gelen ilk şeyler doğru. yakıştıramıyorsun önce. Hassasiyetinden dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Zaman zamanda kendini çok yanlız hissediyorsun. Çok kusursuz dost aramakta iyi değil ama görününen köyde klavuz istemez. umarım iyice anlatabildim. diş sorunu çıktı canım sana. sağlıkla kal:melek:

Son düzenleme:

selam handanca...
banada bi bakarsan çok sevinirim ...

kpss de bu yıl atanabilecek miyim ...

bir de seneye evlenmeyi düşünüyoruz... ama bazı şeyleri beklemek zorundayız .... çoook mu bekleyecez acaba ?
burcum ikizler.. onunki aslan
7-41-23

selam handanca...
banada bi bakarsan çok sevinirim ...

kpss de bu yıl atanabilecek miyim ...

bir de seneye evlenmeyi düşünüyoruz... ama bazı şeyleri beklemek zorundayız .... çoook mu bekleyecez acaba ?
burcum ikizler.. onunki aslan
7-41-23

bu aralar durgun günler yaşıyorsun canım. Çok istediğin bu dileğinde gecikme gördüm, ama canım beklemen gerekiyor. Dularına devam et. ben sonunda bu konuda yüzünün güleğini hissettim. Canım çevrende sana gerçekten yardım etmek isteyen insanlar var. onlara kulak verirsen sevnirsin.
Evlilik konusuna gelince evet beklemen gerekiyor. bu evlilikte asıl tavizi senin vermen gerekiyor bunu unutma. sen gülünce oda gülüyor. sanki yarış içinde. hızlı biri. ama bazen eş adayının yorgun düştüğünü hissediyorum. SEni seven ve değer veren yeri geldiğincede senle değil ama etrafıyla paylaşan biri. sende sonradan pişman olacağın şeyleri kafandan sil at. bazen ne düşündüğünü bilmiyor ani kararlar veriyorsun. sırt kısmında bi sağlık sorunu yaşayabilrisin. arkadaşında midesine dikkat etsin canım. sağlıkla kalın. mutlu olun:melek:

slm canim benim 4 tane cocugum var acaba onlara bakarmisin dogum tarihleri kiz: 30.03.1993,oglan:09.09.1993,
oglan:27.07.2000,
oglan:07.10.2005 rakamlar 19,7,23

3.9.7....nişanlım balık burcu bende boğa burcuyum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri