İDRAR TESTİNDE SİLİK ÇİZGİ OLUP HAMİLE KALANLAR(test negatif olup hamile kalanlar) hakkında benzer konular | Forum | Cevap | Tarih | |
---|---|---|---|---|
![]() | Idrar testi ne zaman dogru gosterir? Selam kızlar ben yeni uyeyim adetime 1 hafta var amma yinede dayanamadim test yapdim sonuc neqatif sizce dogrumu gosteriyor? | Gebelik | 0 | |
![]() | 4 defa idrar testi yaptım sonuç negatif hamile olabilirmiyim Herkese iyi geceler arkadaşlar reglim ilk defa 13gun gecikti bu zamana kadar 4kere idrar testi yaptım hepsi negatif pahalı testler değildi uç tllik seyler pahalısını bulamadım zaten küçük yerde yaşıyorum bir bucuk yıldır evliyim evlendiğimizden... | Gebelik | 1 | |
![]() | İdrardan yapılan gebelik testi sonuçları Gebelik testleri insan koryonik gonadotropin (HCG) adı verilen bir hormon arayarak çalışır. Bu hormon, hamileliğiniz sırasında yalnızca vücudunuzda yapılır. HCG izleri döllenmiş yumurtanın implante olmasından sonra 3-4 gün içinde idrarda... | Gebelik | 56 | |
![]() | İdrar testinde ikinci çizgi çok silik,hamilemiyimdir! 1,5 yıllık evliyim. Adetimi 5 gün geçti. Adetim normalde düzenliydi fakat geçen ay 17 gün geçikti, bu ayda 5 gün. Bugün idrar testinde ikinci çizgi çok silik çıktı. Sizce hamilemiyim? 71618 | Gebelik | 7 | |
![]() | İDRAR TESTİNDE SİLİK ÇİZGİ OLUP HAMİLE KALANLAR(test negatif olup hamile kalanlar) Yanlış idrar testinde silik çizgi silik çizgi gebelik :s:s:s:s:s:s | Gebelik | 0 |