İkizler Burcu 2010 Ağustos Ayı Yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
İkizler Burcu 2010 Ağustos Ayı Yorumu
ikizler burcu ikizler burcu ağustos 2010 2010 ağustos ayı burç yorumları
Sevgili ikizler burcu melekleri 2010 Ağustos ayı burç yorumu sizin için :tik:
ikizler-burcu-3030.gif


Hiç kimsenin kolay kolay akıl edemeyeceği konuları araştıracak ve bulduklarınızla paylaşarak başkalarının da yararlanmasını sağlayacaksınız. Güç kullanmaktan ve etkin kişilerle bir araya gelmekten hoşlanacak ve oluşturacağınız gruplar aracılığıyla hedeflerinize kitlenebileceksiniz. Bu süreçte kişisel canlılığınız tahmininizden bile yüksek olacağından sağlık açısından da gayet parlak bir dönem geçireceksiniz.
Geniş görüşlü ve sorumluluk taşıyan bir insan olarak davranmanız halinde bulunduğunuz her yerde liderliğinizi ilan edebilirsiniz. Kararsızlıktan uzak durmalı ve değişkenlikler konusunda dikkatli olmalısınız. Genç insanlarla bir araya gelerek onların enerjisini iyi bir şekilde yönlendirebilirseniz ortak amaçlarınız için güç birliği elde etmiş olursunuz.

Sosyal, tarafsız, aynı zamanda kalıcı olmayan bir sevgi anlayışınız bulunabilir. Değer duygunuz gelip geçici olabilir, çok yönlülüğü benimseyebilir, aşk ilişkilerinde çabuk bıkmanız ve vazgeçmeniz kolaylaşabilir. Sevgi anlayışınız kendi değerlerinize önem verilmesi ve kendi isteklerinizin karşılanması şeklindedir. Daha fazla kişi tanımak, birlikte olacağınız kişilerde zekaya önem vermek, ilişkiniz varsa sevdiğiniz kişiyle duygusal olmaktan ziyade arkadaşça görüşmek söz konusu olacaktır.

Bu süreçte burcunuzda bulunacak Venüs gezegeni gönül eğlendirme konusunda size oldukça yüksek enerjiler sunacaktır. Sizi duygusal olarak mutlu edecek ilişki türü sohbet edeceğiniz, sık sık bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulunacağınız, güçlü bir duygusallıktan öte gerektiği yerde mantıklı davranmasını bilen kişilerle bir arada olmaktır. Sizinle birlikte olan kişilerin de bunu dikkate alarak şimdiden ayarlama yapması gerekecektir.

alıntı
 
Geri
Üst