X
Xxymen
Forum Okuru
Merhaba hocam. Bir hafta İlişki sırasında çok az bir zorlama sırasında kanama oldu. Eşim de herhangi bir sekilde boşalma olmadı. Şu an beyaz kokusuz akıntım geliyor. Sebebi sizce nedir.
Merhaba ilişki sırasında kanama oldu ama çok az. Eşimde herhangi bir bosalma olmadı. Şu an beyaz kokusz akıntım oluyor. Zevk suyu ile hamile kalınır mı nolur yardımcı olun
Merhaba Ben Erkek Arkadaşımla Vajimamın Üstünden Sürtünme Yoluyla İlişki Yaşadım Ama İçime Girerek Bir Temas Yaşanmadı Ve Biraz Olsa Vajinamın Üzerine Boşaldı İkinci Günü Kahverengi Pırtılı Bir Şekilde Kanamamı Lekemi Kanmı Bende Anlamadım Ama Bu Neden Olmuştur Efendim
Hocam Bugünle Beraber 3 Gün Oldu Hani Karnımda Ağrıda Var Adet Olabilirmiyim Sizce ?Merhaba, öncelikle belirtelim korunmasız her ilişki gebe kalma açısın dan risk taşır. İlişki sonrası kanama bir çok koşuldan kaynaklanabilir.Rahimde yara, kist, miyom,rahmin tramvası, rahimde yara vs. Nedeni ancak bir kadın doğum uzmanı tarafından yapılan muayene ile anlaşılabilir. Lekelenme devam ederse mutlaka bir hekime görünün..
Geçen Nisan Ayının 6.sında Olmuştum Efendim Hormanal Düzensizliğinden Dolayı Zaten Adette Aynı Şekilde Oluyordu Bende Ama Yinede Sorup Danşmak İstedim Her Ay Kolaylıkla Olmadğm İçin Biran şaşrdımLekelenme yoğunlaşırsa kanamaya dönerse adet olmuşsunuzdur.Son adet tarihinizi gözden geçirin.