İlişkide makatıma kalem parfüm kaçtı ne yapcağım acilll

  • Konbuyu başlatan yardım yardım yardım
  • Başlangıç tarihi
Efendim ...ze parfüm sisesi sokturacak kadar cesaretli bir hanımefendi olarak ayni cesareti doktora gitmeniz konusunda da gostermenizi temenni ediyorum.
 
efendim geçmiş olsun, bir daha ki sefere damacana deneyiniz, malum plastiktir kırılmaz kanama yapmaz.
 
Merhaba.

Ben de Bilgi Sözlük'ten geldim, öncelikle çok geçmiş olsun. Formül şu aslında, ıkınıp ıkınıp yellenip ayni anda cakmak cakiyorsunuz, olusan tepkime roket yakiti etkisi yaratip cam siseyi disari firlatiyor.

Az sonra uludag ve instela'dan arkadaslarin da katkisini bekliyoruz. İnciciler gelirse cok sıkıntı.
 
Efendim öncelikle kasenizin başına gelenler için geçmiş olsun. Utanılacak bi durum değil bu. Ben de hanıma çok afedersiniz bir küçük duracell sokmuştum üzerinize afiyet. Hastanede çıkartıyorlar. Doktorlarla çok esprili hoş bir sohbet etmiştik mamafih hala unutamam.
 
aha bende geldim beyler makata kaçan parfüm konusunda yardım etmeye , oklavayı bi dene derim aşagıdan yukarı dogru ittirmek suretiyle agızdan çıkarılabilir makata zuhur olan parfüm şişesi
 
Parfümün ici doluysa ve orjinalse doktora gorunmelisiniz. Eger parfum dp parfumum se
Lavmanci çözecektir. Parfum cakmaysa sakin resmi bir kurulusa gitmeyin imitasyon urun kullanmanin tck.31/69 dan 331,99 tl cezasi var. Aman diim... Bol fantazili günler diliyorum. Esinize selamlar..
 
Geri
Üst