İlişkide makatıma kalem parfüm kaçtı ne yapcağım acilll

  • Konbuyu başlatan yardım yardım yardım
  • Başlangıç tarihi
hanım efendi kocanız maşallah yaman delikanlıymış tanımak isterim beni arasın.
 
Bizim enistenin de kayip dusmesiyle makatina sise girmisti. Daha buyuk bir sise sokarak kucuk olani cokardik.
 
Sayın moderatör azgın hanım kızımızın makat durumu hakkında bilgi verebilirmisiniz yoksa memleket parfümle girişmeye devam edecek
 
Ykm de az önce diesel parfüm baktım 350 lira erkek yumruğu şeklinde şişesi. Sizinki 5Bir dahakine daha fazla haz verebilir tavsiye ederim.
 
Sevgili bayan kardeşim. Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben doktorum ve sizin gibi gelen cok hasta gördüm. Malesef acil servise gitmek zorundasınız. Ben sizin yerinizde olsam (allah korusun) kılık degistirip giderim. Ne bileyim baş örtüsü falan gibi. Eğer başörtüsüne karşıysanız Elsa kostümü de gayet başarılı olur. Eşiniz de batman veya orumcek adam kostümü giyebilirse çok yakışan bir çift olursunuz ve makatinizdaki parfüm sisesiyle inanin kimse ilgilenmez. Eve giden görevliler başka şeyler anlatırlar. Hekim hasta gizliliği denen bir olgu var. Sakın utanmayın. Elsanin modası geçti derseniz ya da tarzınıza uygun değilse pambik pirenses kostümü de uyar. Neticede operasyon sonrası pamukla bolca muhattap olacaksınız. Size acil şifalar diler Sözlükteki eski badilerime burdan Selam ederim. Casey jones, kalemtrash, sereserpen ve diğerleri valla ben iyiyim. Aynı yerden devam ediyorum. Havalar çok soğuk. Çocuklar da gayet iyiler. Baharı hiç beklemediğim kadar yoğun bir özlemle bekliyorum. Hayat çiçekli bir yol değildi ve bunu öğrenmem uzun zaman aldı. İnsanları yine de çok çok seviyorum. Herkese ikinci şans verin okuyan insanlar. Birisi götüne şişe soktu diye dışlamayın. Goy Goy bir yere kadar. Bence çoktan acil servise gitti. Ağır trol de olabilir bilemedim. Eğer trol ise daha yaratıcı olabilirdi. Ne bileyim siseyi çıkaramayan es başka birseyle çıkarmaya çalışırken onu da içerde bıraksa bu daha komik olurdu. Olmamış. Puanim 3. Bugün çok asabiyim sozluk sevgiler yolluyor.
 
Herkese merhabalar rektum parfüm fantezi vs. için gelmedim ben eğer benim adım saxebluee ise bu olay sözlükte patlama yapar o kadar eminim ki durumdan sözlüğü iyi tanıyorum.bu konu yeri değil ama beni çaylaktan çıkaracak biri yok mu herkes yazar oldu bi ben yokum kanzuk ssg duyun sesimi.Yazar olursam bende parfüm şişesi sokar ameliyatsız çıkarmaya çalışırım sonra gelir burda tecrübelerimi yazarım.
 
Geri
Üst