iliskiden 5-8 hafta sonra idrar testi dogru mudur

esra12345_

Üye
Üye
iliskiden 5-8 hafta sonra idrar testi dogru mudur
iliskiden 5 hafta sonra ve 8 hafta sonra aksam idrar testi yaptim negatifti ikiside kesinlikle dogrudur dimi bu kadar sureden sonra idrarda gozukmeme ihtimali yoktur

Aynı kişi aslında aynı soru ama farklı başlık 🙂 Hayatım 8 hafta iki ay eder bu da senin iki kere adet olman demek iki kere adet oldu isen hamileliğin yok demektir sen tam olarak ne istiyorsun ? Hamile mi olayım diyorsun ? Ha şunu bil bunu istiyor isen bu da mümkün değil hamile değilsin.

Görülmeme idrar testinin yanılma payı yoktur hele hele iki ayda, bu mümkün görünmüyor.

Aynı kişi aslında aynı soru ama farklı başlık 🙂 Hayatım 8 hafta iki ay eder bu da senin iki kere adet olman demek iki kere adet oldu isen hamileliğin yok demektir sen tam olarak ne istiyorsun ? Hamile mi olayım diyorsun ? Ha şunu bil bunu istiyor isen bu da mümkün değil hamile değilsin.

Görülmeme idrar testinin yanılma payı yoktur hele hele iki ayda, bu mümkün görünmüyor.
iki ayri markanin kaset testiydi bende gorulmemesine bende ihtimal vermedim pek ama yine de sormak istedim

Geri