Uzman SühaN
Administrator
İyi günler eşimle ilişki sırasında adet oldum fakat 1 kaç damla sonra kesildi.. Ara ara karnım ağrıyor hamile olabilir miyim?
Lütfen sorunuzu eksik bilgilerle sormayın İlişkiden sonra adet olmadınızmı ?
İyi günler eşimle ilişki sırasında adet oldum fakat 1 kaç damla sonra kesildi.. Ara ara karnım ağrıyor hamile olabilir miyim?
Merhaba, ilişki sonrası adetiniz gerçekleşmiş test sonucunuz negatif bu durumda gebelik söz konusu olmaz..Selamlar. Ben adetimden 6 gün önce korunmasız ilişki yaşadım sonra tam döngünün 27.gününde regl oldum zaten hep 27 28 günde bir olurum. Neyse adetimin yoğunluğu azdi ve 3 gün sürdü kahverengi kırmızı karisikti. yerleşme kanamasindan şüphe edip kan verdim ilişki üzerinden 11 12 gün geçmiş oluyor negatif sonuç hamile olabilir miyim
Adetim az olunca endişe ettim normalde daha yoğun çünkü bu kadar günde çıkar miydi kanda sonuçMerhaba, ilişki sonrası adetiniz gerçekleşmiş test sonucunuz negatif bu durumda gebelik söz konusu olmaz..
Adetim az olunca endişe ettim normalde daha yoğun çünkü bu kadar günde çıkar miydi kanda sonuç
İlişkiden 13 GUN sonra adet olsam hamile kalma riskm gider miŞüpheli ilişki sonrası adetiniz gerçekleşmiş bu durum da gebe değilsiniz. Kuşkunuzu gidermek adına test yapabilirsiniz.
İlişkiden 13 GUN sonra adet olsam hamile kalma riskm gider mi