Uzman SühaN
Administrator
Merhabalar, dün ilişki sırasında boşalma oldu. Fakat 5 gün sonra adet olmam gerekiyordu. Hemen ilişkinin ertesi günü oldum yani bugün. Hamile kalma olasılığım var mıdır ?
Hayır gebe kalma olasılığınız yoktur.
Merhabalar, dün ilişki sırasında boşalma oldu. Fakat 5 gün sonra adet olmam gerekiyordu. Hemen ilişkinin ertesi günü oldum yani bugün. Hamile kalma olasılığım var mıdır ?
Yeni evli bayanlarda adet düzensizliği görülüyor ama riske atmayın derim kan testi yaptiramiyorsaniz bile idrar testi deneyebilirsiniz eğer hamile ise zaten idrarda da olsa cikacaktirben nişanlım ilişkiye girdim içine boşaltıktan sonra 3 gün sonra adet geldi normalde 17 gün sonra adet olması lazım sizce hamile kalma olasılıgı var mı ?
ben nişanlım ilişkiye girdim içine boşaltıktan sonra 3 gün sonra adet geldi normalde 17 gün sonra adet olması lazım sizce hamile kalma olasılıgı var mı ?
adetiniz gerçekleşmiş belirtiler psikolojik olabiliradetime 2 gün vardı ilişkiye girdim sonra normal adet oldum aradan 1 hafta geçti kusma halsizlik mide bulantısı bacağımda kahve rengi leke çıktı ve kahve rengi lekelenme(akıntı) oldu lekelenmeden 3 gün sonra 2 tane gebelik testi yaptım ikiside negatif çıktı aradan 10 gün geçti yine halsizlik ve kusmam var acaba hamilemiyim ?
adetime 2 gün vardı ilişkiye girdim sonra normal adet oldum aradan 1 hafta geçti kusma halsizlik mide bulantısı bacağımda kahve rengi leke çıktı ve kahve rengi lekelenme(akıntı) oldu lekelenmeden 3 gün sonra 2 tane gebelik testi yaptım ikiside negatif çıktı aradan 10 gün geçti yine halsizlik ve kusmam var acaba hamilemiyim ?
Hayır gebe kalma olasılığınız yoktur.