İlk Kez Duydum Arkadaşlar Alfa Kadın Nedir?

zuzu65

Yeni Üye
Üye
İlk Kez Duydum Arkadaşlar Alfa Kadın Nedir?
.
İlk defa mı duyuyorsunuz? Ben de birkaç ay önce duydum, Alfa kadın terimini. Önce yeni vizyona girecek bir bilim kurgu filminin adı sandım ama değilmiş. Alfa kadın modern toplumlarda yaşayan kadınlara verilen isimmiş. Ama yoookkk, öyle hemen havaya girip iyi o zaman ben de Alfa kadınıyım diye dolaşamayacağız. Niye mi?

Öncelikle Alfa kadını zorlu ve çetin bir iş yaşamının içinde olacakmış. Aynı zamanda ev işleri, çocuk yetiştirme ve sosyal hayat konusunda da dengeyi kurmuş olacakmış. Eh, fena değil, bizim çalışan kadınlarımızın çoğu bunu becerebiliyor zaten. Bununla bitse canımı yiyin de bitmiyor. Alfa kadını olmak için bir kere giyim kuşam kuralları var. İlk ve en önemli özellik, yüksek topuklu ayakkabı. Düz, topuksuz ayakkabı giymek, ben sıradan biriyim, hayatım başarısızlıklarla dolu anlamına geliyormuş. İkincisi, mutlaka çok pahalı ve marka olan bir çantası olacakmış. O çantalar benim evin kirası kadar, nasıl olacaksa?

Üçüncüsü, yine pahalı ve marka cep telefonu elinde, o da yetmeyecek kulağında bluetooth kulaklığı takılı olacakmış. Çekici, seksi ve zayıf vücudu, marka kıyafetleri ve gözlerinde bilmem ne marka gözlüğü olacakmış.

Şimdiye kadar olan kısım zaten bir çoğumuz için hayal. Kendi adıma söyleyeyim, para ile ilgili olan kısımları çözdük diyelim, şu seksi ve zayıf vücut işini nasıl yapacağız?

Asıl sorun ise şimdi başlıyor. Alfa kadını, bir Beta erkeği ile birlikte olurmuş. Beta erkeği şu oluyor. Adam bütün gün evde yan gelip yatıyor, sözüm ona evden çalışıyor, kolunun altında bir sörf tahtası, kadın işte yırtınırken, o Miami sahilinde keyif yapıyor, altında kot pantolon ve boynundan geçirilmiş spor çanta ile vücuduna yapışan tişörtü, yüzünde ise “baby face” dedikleri seksi ama yaramaz çocuk ifadesi olan yaşı genç adamlar Beta erkek sınıfına giriyor. Yani, bir adette bu modelden bulacaksınız.

Bütün bunları yaparsanız, size Alfa kadın diyecekler. Şimdi düşündüm de aslında nerdeyse hepimiz Alfa sayılırız. Bak şimdi, çalışmaksa çalışıyoruz. Büyük ihtimalle boşadığımız ya da boşamayı gönülden istediğimiz bir kocamız ve ondan yadigar çocuğumuz da var. Buraya kadar uydu. Temizlik ve ev düzeni dersen kimse bizim gibi yapamaz. Sosyal hayatımız da var; yan komşu, akşam çaya gelen arkadaşlar, mecburi akraba ziyaretleri, kimse bizim gibi sosyal olamaz. Şimdi gelelim aksesuar kısmına. İş yerinde torbanın içinde duran düz pabuçlarımıza rağmen, işe gelirken ve düğünlerde giymek üzere satın aldığımız bir yüksek topuklu ayakkabımız var. Cep telefonu bizde zaten lüks sayılmaz hatta şebeke tasarrufu yüzünden birkaç tane var. Bluetooth kısmına gelince hayati tehlikeden dolayı takamayız. O kulağımızda yolda yürürken, karşıdan hızla gelen ve korna yerine arabada müziğin sesini açmayı seçen bir öküz arkadaş bizi altına almasın diye tetikte olmalıyız. Çanta desen bizim pazardan aldığımız çantalar zaten marka, en azından üstünde öyle yazıyor. Taklit, maklit kim anlayacak. Marka kıyafetimiz olmasa da markaymış gibi taşıyabildiğimiz bir ruhumuz var. Eh işporta gözlüklerimiz de çeşit çeşit. Zaten yıllardır tüm medya organları, 0 bedene taktıkları için mutfak masrafından kısıp estetiğe yatırdık, hepimiz birbirimize benziyoruz. Orda da sorun yok. Buraya kadar hala Alfa kadını durumumuz sürüyor da, ben şimdi şu adamı nerden bulacağız onu düşünüyorum.

Buldum! Köylerden birine gidelim. Kahvede pişpirik oynayan yağız delikanlılardan birini alalım. Ayağına bir kot, üste body, sörf tahtası yerine de tavlayı verdik mi kolunun altına, bu iş tamamdır. Kalkın kızlar, herkes gara, ilk otobüs nereye gidiyorsa ona binip bulalım şu köyden Beta erkeklerimizi.

Aman, benim ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor herhalde, koskoca Alfa kadınına otobüsle gitmek olur mu? Kalkın havalimanına!





Candan Ünal
 
Son düzenleme:
Cevap: İlk Kez Duydum Arkadaşlar Alfa Kadın Nedir?

Çok güzel bir anlatım olmuş:D
Zevkle okudumm teşekkürler benimm :D alfa kadınımm zuzumm :):)
 
Cevap: İlk Kez Duydum Arkadaşlar Alfa Kadın Nedir?

wışşşşş ama taklıt değil orjinal alfalardanım :hhh: teşekkürler arkadaşım
 
Cevap: İlk Kez Duydum Arkadaşlar Alfa Kadın Nedir?

Sayın Zuzu, yayınlamış olduğunuz bu yazı, şahsıma aittir. Orjinali sizin de bildiğiniz gibi adresinden kopyalanmış ve sanki sizin yazınızmış gibi bu sitede yayınlanmaktadır. İnternette bir çok sitede yazılarımı kendi yazılarınızmış gibi yayınladığınızı tespit ettim. Altında yazarı ve kaynağı olmayan kopyalama yaptığınız için,sizi hırsızlıkla suçluyor ve emeğe yaptığınız bu çirkin tavrı şiddetle kınıyorum. Acilen uyarılarımı dikkate almanızı ve durumu düzeltmenizi aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi istiyorum.
Candan Ünal
Yüksek Topuklar Editörü


Edit by : kızılötesi

site adı vermek kurallara aykırıdır...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: İlk Kez Duydum Arkadaşlar Alfa Kadın Nedir?

Sayın Zuzu, inceledikçe tüm internet sitelerine benim makale ve şiirlerimi kendi adınızla yazdığınızı ve bundan hiç bir utanç duymadığınızı görüyorum. Bu yaptığınız hırsızlıktır. Şahsıma ait ve orjinali EDİT adresinde yayınlanan makalelerimi yazar adı ve kaynak belirtmeden kullanıyorsunuz. Emeğe yapılan saygısızlık bir yana, bir de bundan kendinizce çıkar sağlıyorsunuz. Sizi son defa uyarıyor ve yasal işlemleri başlatmamak için durumu düzeltmenizi rica ediyorum.
Candan Ünal


sevgili arkadaşım sizde takdir adersiniz ki sitelerde herkes birbirinden alıyo konuları ama aralarınada kendı yorumlarını katan ya da katmayan almayan kişiler var...aldığım yazılarıda ayrıca tamamen kendi fikrimmiş gibide sunmuyorum...herkese açık bir forumsa altında telif hakkı korunmuyosa şahsıma aittir diye bu konuyu almak benimde hakkımdır diye düşünüyorum....benimde kendi adıma yaptığım bir sürü çalışmalar var ama telif hakkı bana aittir diye bir uyarım yok buda ne demektir çalışmalarımı herkes alığ yayınlayabilir....ayrica alınan bu konular sizin sitenizden midir bilmiyorum her sitede paylaşılan konular ve bizlerde aldığımız yerden nasıl görüyosak o şekilde alıyoruz değilmi...burda kendi konummuş gibi yayınladığı nerden çıkardınız onuda anlamış değilim herkes biyerlerden alıp paylaşım yapıyor.

Tüm internet sitelerinde şahsıma ait yazılarınızı gördüm demişsiniz.Beni tanımadan hakkımda yorum yapmayınız tek zuzu ben değilim konuyu inceledim dikkatinizi çekerim ben sadece zuzu değil zuzu65 im...Birde bilmenizi isterim sitemizden başka hiçbiryerle alakam yoktur yazılarımda...Burda beni hırsızlıkla utanç duymamakla ve çıkarcılıkla suçlamışsınız...Buda benim kişisel haklarıma büyük bir saldırıdır dolayısıyle bende gereken yerlere yasal duyurumu yaparım...Hakkınızı kendi çıkarlarınızı düşünerek kendi sitenizin reklamını yaparak değilde, sitelerde değil gereken mercilerden arayın...

şahsınıza ait yazıların altınada telif hakkı bana aittir yazarsanız kimse emeğe saygısızlık yapmaz...dikkatinizi çekerim burda bana aittir diye bir beyanatta yok ne ye dayanarak kullanıyosunuz bu cümleleri onuda anlamış değilim...

Madem kuralları bu kadar çok iyi biliyosunuz sitemizde başka bir site reklamınında yasak olduğunu bilmiyosunuz ki buraya açık açık sitenizin ismini varip bir nevi reklam yapıyorsunuz bu konuyu dikkate almanızı öneriyorum

 
Son düzenleme:
Cevap: İlk Kez Duydum Arkadaşlar Alfa Kadın Nedir?

Başka siteden alıntı olan tamamiyle size ait,sizin kaleminizden çıkmayan tüm konulara lütfen ALINTI ve xxxx.com olarak belirtirseniz herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. Ayrıca yorum katmakla da size ait olduğunuzu belirtmez yine de içeriği şahsa ait olduğu için bu bir alıntıdır dolayısı ile burada sanırım bir yanlış anlaşmazlık söz konusudur.

Ve burasının bir paylaşım platformu olduğunu,tartışma vs. lütfen konular içerisinde cevaplarla dile getirmeyip biz yetkililere pm (özel mesaj) yolu ile bilgilendirirseniz site içerisinde huzursuzluk çıkmamasına da yardımcı olmuş olursunuz. Konuyu yetkili adminlerime ben şahsım adıma ilettim en kısa sürede size gerekli açıklamayı net bir şekilde bildireceklerdir. Bu süre zaarfında lütfen burayı tartışma alanına çevirmeyiniz birbirinizle atışmalar yapmayınız....

M.M. Yönetici
kızılötesi
 
Geri
Üst