inci kalbin köşesi....bakmaz mısınız???

x1pc_jqddVOWRkZcn5smyI4NK9-7_1F_55RL2sWJhJy3BrsHNoZGDSWp-ckjfkxfzhRDIHaCDvNm1PRaono2Ibrq0vMitaPfy7B6ve1BEcaISF1A1TEqg6peI42Ri73x_N5zb9s6ORI7mI

Son düzenleme:
En zor anımda geldin sen bana..
Tam hayattaki tüm umutlarımı tüketirken ben sen çıktın karşıma.
Sanki hayatın gerçekten de o kadar acımasız olmadıgını kanıtlamaya çalısır gibi açtın yüregini..

Gözlerindi ilk atesi kalbime düsüren.Hayata cesurca bakan o gözlerin..
Ama ben en çok senin yüregini sevdim.çocuksu,saf ve en güzel sevgiyi içinde barındıran yüregini.
Ellerin oldu beni uçurumdan düserken tutan;bir yandan güçlü,bir yandan da dokunulmaya kıyılamayacak kadar narin olan ellerin.
Sevgin oldu beni hayata döndüren.çıkarsız,yalansız,sonsuz sevgin!

[FONT=Tahoma,Helvetica,Sans-Serif]Şimdi yanında olsam; özlemin böyle yakmazdı içimi. Kör bir balık gibi, çıkmazdım denizden. Can çekişmez, sensizliğin nefessizliğinde ölmezdi ellerim. [/FONT]
[FONT=Tahoma,Helvetica,Sans-Serif]Şimdi yanında olsam; kurumazdı dillerim. Suskunluklarıma suskunluklar düğümlemez, sevdaya böyle düşmezdi yüreğim. [/FONT]
[FONT=Tahoma,Helvetica,Sans-Serif]Şimdi yanında olsam; dolaşmazdım deli gibi bir gölgenin peşi sıra. Örmezdim hasreti an an, takılmazdım ağlarına deli sepken... [/FONT]
[FONT=Tahoma,Helvetica,Sans-Serif]Şimdi yanında olsam; parçalanmazdı kalbim. Bölünüp bin parçaya, kararmazdı bir yüzleri. [/FONT]
[FONT=Tahoma,Helvetica,Sans-Serif]Şimdi yanında olsam; beklemezdi gözlerim. Yılları günlere bölüp, eskitmezdim pencere pervazlarında menekşelerimi. [/FONT]
[FONT=Tahoma,Helvetica,Sans-Serif]Şimdi yanında olsam; kuşlar böyle susmazdı. Çiçekler kokmamazlık yapmaz, hanımelleri güneşe küsmezdi bil istedim.[/FONT]
[FONT=arial,sans-serif][/FONT]

Geri