NaZMeLeK Yeni Üye Üye 6 Kasım 2009 #181 incihabbem uğradığın çok teşekkür ederim canım melişim.yine beklerim.sık sık gel....🙂
PeLiNiM Yeni Üye Üye 8 Kasım 2009 #184 Salı geliyor perisa Sen benden önce kavuşacaksın Allah'ın izniyle Gelince ne kadar kalacak İyi geçirirsiniz inşallah
Salı geliyor perisa Sen benden önce kavuşacaksın Allah'ın izniyle Gelince ne kadar kalacak İyi geçirirsiniz inşallah
NaZMeLeK Yeni Üye Üye 8 Kasım 2009 #185 pelinsu' Alıntı: Salı geliyor perisa Sen benden önce kavuşacaksın Allah'ın izniyle Gelince ne kadar kalacak İyi geçirirsiniz inşallah Genişletmek için tıkla ... inş canım arkadaşım...ne kadar kalacağını bilmiyorum..bizimki pek belli olmuyor ..özel iş olunca...ama şimdiden gideceği günü düşünüyorum......
pelinsu' Alıntı: Salı geliyor perisa Sen benden önce kavuşacaksın Allah'ın izniyle Gelince ne kadar kalacak İyi geçirirsiniz inşallah Genişletmek için tıkla ... inş canım arkadaşım...ne kadar kalacağını bilmiyorum..bizimki pek belli olmuyor ..özel iş olunca...ama şimdiden gideceği günü düşünüyorum......