AZRA Yeni Üye Üye 19 Mayıs 2008 #2 Cevap: İşte ZIKKIM'ın Kökü anlamıştım zaten işin içinde bir bit yeniği olduğundan 🙂
aSqimSin Yeni Üye Üye 19 Mayıs 2008 #3 Cevap: İşte ZIKKIM'ın Kökü :1::1::1:Kız çok yaşa emi:dp47: süper yaaa bayıldım valla😀
mislinay Yeni Üye Üye 19 Mayıs 2008 #4 Cevap: İşte ZIKKIM'ın Kökü hay Allah ne umdum ne buldum heheh🙂🙂 emeğine sağlık canım zıkkımın kökü diyip dururlardı hep demek buymuş🙂🙂🙂
Cevap: İşte ZIKKIM'ın Kökü hay Allah ne umdum ne buldum heheh🙂🙂 emeğine sağlık canım zıkkımın kökü diyip dururlardı hep demek buymuş🙂🙂🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Mayıs 2008 #5 Cevap: İşte ZIKKIM'ın Kökü +100 rep sana vallabi bennde bayıldım 😀
M Monera Forum Okuru 19 Mayıs 2008 #7 Cevap: İşte ZIKKIM'ın Kökü sule' Alıntı: anlamadim:loco: Genişletmek için tıkla ... Niye Şule işte zıkkımın kökü😀
Cevap: İşte ZIKKIM'ın Kökü sule' Alıntı: anlamadim:loco: Genişletmek için tıkla ... Niye Şule işte zıkkımın kökü😀
M Monera Forum Okuru 19 Mayıs 2008 #9 Cevap: İşte ZIKKIM'ın Kökü noldu yaa:a037:🙂)):😛oster_oops::melo:
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2008 #10 Cevap: İşte ZIKKIM'ın Kökü tek kelimeyle süper yav valla eline sağlık