Kadın hamile kalmamak için nasıl korunmalı?

  • Konbuyu başlatan Antep277
  • Başlangıç tarihi
A

Antep277

Forum Okuru
Kadın hamile kalmamak için nasıl korunmalı?

Kadın hamile kalmamak için nasıl korunmalı melek kadınlar kulübü kadınlar hamile kalmamak için nasıl korunur forum'da.​

Arkadaşlar korunmak için neler yapıyorsunuz? 4 çocuğumuz var hepsi de arka arkaya hiç korunmadik şimdiye kadar. 4 çocuktan sonrası zor olur diye düşünüyorum artık yaşımda geçiyor yoruldum esasen artık. Kadın hamile kalmamak için nasıl korunmalı? En sağlam güvenilir korunma yöntemi nedir kızlar? Sizler nasıl korunuyorsunuz? Ekonomik şartlarda bizleri iyice zorlamaya başladı kesinlikle hamile kalmak istemiyorum ne gibi yöntemler söyleyebilirsiniz. Bilimsel olsun lütfen :)

images (29).jpeg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Aslında hamile kalmamanız için bir yöntemimiz var ve çok etkili tabiki birlikte olmamak :D:D Hani bu pandemi sürecinde Sağlık bakanı'nın açıklaması var dı ya koronayla en iyi mücadele yakalanmamak demişti onun için şeyettim hahaha

HAMİLE KALMAMAK İÇİN BUNLARI YAPIN DİKKAT EDİN


Hamile kalmayı düşünmüyor ya da istemiyor iseniz aşağıdaki hususlara önemle dikkat etmeniz gerektiğinin altını çizmek istiyorum. Hamile kalabilmenizin tek yolu yumurtlama yapıyor olmanız bunu da unutmayın hesabını bilmiyor iseniz aşağıda bağlantılarını veriyor olacağım ona göre değerlendirirsiniz.

  1. Yumurtlama gününüzü tespit edin ve yumurtlama gününde birlikte olmayın.
  2. Yumurtlama gününüzü bilmiyor iseniz mutlaka kontrol edin.
  3. Adet bittikten sonraki bir hafta yumurtlamanız olmadığı için daha az tehlikelidir.
  4. Adetinize yine 3-5 gün kala tehlikeli dönem biraz olsun azalmıştır.
  5. Şüpheli ilişkide ertesi gün hapı kullanın ama bilmeniz gerekenler için de ertesi gün hapı kullananların yorumlarına bakın
  6. Korunma yöntemlerinden en etkilisi olan doğum kontrol hapını tercih edin.
  7. Prezervatif kullanmaya özen gösterin.
Bu yazdıklarımızın haricinde yapacak şeyler çok kısıtlıdır. Hatta yok denecek kadar azdır. daha ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki linkten bulabilirsiniz incelemeniz sizin yararınıza olacaktır diye düşünüyorum.

 
Son düzenleme:
Geri
Üst