ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 14 Ocak 2020 #291 zuzus:)' Alıntı: herkes bi köşe açıyor ben açmazsam olmazzz. sırf kıskançlığımdan açıyorum bu köşeyi yaniiiii 🙂😀ancing_furious::becky: Genişletmek için tıkla ... Bol muhabbetli bir köse olur umarım.
zuzus:)' Alıntı: herkes bi köşe açıyor ben açmazsam olmazzz. sırf kıskançlığımdan açıyorum bu köşeyi yaniiiii 🙂😀ancing_furious::becky: Genişletmek için tıkla ... Bol muhabbetli bir köse olur umarım.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Ocak 2020 #294 yA Bİ RAHAT BIRAKMADINIZ Kİ ÇAY içek anajım yaaa hastayız hönk hönk öksüriiik
M Mügü Paylaşımcı Melek 19 Ocak 2020 #295 SadmiN' Alıntı: yA Bİ RAHAT BIRAKMADINIZ Kİ ÇAY içek anajım yaaa hastayız hönk hönk öksüriiik Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun kız nerden bilek yazmasan
SadmiN' Alıntı: yA Bİ RAHAT BIRAKMADINIZ Kİ ÇAY içek anajım yaaa hastayız hönk hönk öksüriiik Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun kız nerden bilek yazmasan
M Mügü Paylaşımcı Melek 23 Ocak 2020 #296 selam kızlar nerdesiniz anam dünden beri türkiye deprem le uğraşıyor ya allah beterinden korusun 🙁
M Mügü Paylaşımcı Melek 25 Ocak 2020 #297 kızlar dün akşam sallandık çok kortuk allah bir daha yaşatmasin
Likapam Paylaşımcı Melek 30 Ocak 2020 #298 SadmiN' Alıntı: yA Bİ RAHAT BIRAKMADINIZ Kİ ÇAY içek anajım yaaa hastayız hönk hönk öksüriiik Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım aynı durumdayım bide migren eklendi
SadmiN' Alıntı: yA Bİ RAHAT BIRAKMADINIZ Kİ ÇAY içek anajım yaaa hastayız hönk hönk öksüriiik Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım aynı durumdayım bide migren eklendi
Likapam Paylaşımcı Melek 30 Ocak 2020 #299 Mügü' Alıntı: hu uykum gelmiyor oğlum yarın kazası belasız askere gidiyor sabah 5 te gidecek Genişletmek için tıkla ... Allah kavuştursun canım nereye gitti
Mügü' Alıntı: hu uykum gelmiyor oğlum yarın kazası belasız askere gidiyor sabah 5 te gidecek Genişletmek için tıkla ... Allah kavuştursun canım nereye gitti
M Mügü Paylaşımcı Melek 30 Ocak 2020 #300 Likapam' Alıntı: Allah kavuştursun canım nereye gitti Genişletmek için tıkla ... kız bedeli yaptı çok şükür bitti
Likapam' Alıntı: Allah kavuştursun canım nereye gitti Genişletmek için tıkla ... kız bedeli yaptı çok şükür bitti