onu sevmeyi sevmedim ama dovmesını sevdin zuycok sewerımde döverımde😛 ehheuehu
ha cokmu kotuyum neeeonu sevmeyi sevmedim ama dovmesını sevdin zuycok sewerımde döverımde😛 ehheuehu
ha cokmu kotuyum neee
ama nasıl mutlu oldum sonra anası dikenleri temizledi bidahada kalkmadı yerinden:fırtına:
ay kıyamam ıkı keremı vercektın bıtanemm benım dusunmen bıle yeter bebegım 😀
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh iyi olmuşşşsorma ay yüzlü.hiç sevmiorum öle çocukları bir gün banada geldi anlatamam nasıl bir çocuk öbür odalara girmesin diye tüm odaların kapısını kitledim...evdeki tüm bibloları kaldırdım ortadan.....bu sefer tv yapıştı bogcaktım anneside dur demiyo..sonra balkona çıktı balkonda kaktüslerim vardı onları avulamış çocukta bir çıglıkama nasıl mutlu oldum sonra anası dikenleri temizledi bidahada kalkmadı yerinden:fırtına:
![]()
dagıt anam dagıt cimri olmaaaeweeeettt bidaa vercektımm😀 bundan sora hep herkese rep dagıtıcam:d bol keseden🙂
eee yani ay cok yaramazlar bida aileleri bişi demiyoya kovacaksın bitecekkknasıl mutlu oldum sonra anası dikenleri temizledi bidahada kalkmadı yerinden
burasına bayıldım ıı olmusss😀:d aa oda cocuksa cocuklunu bılcek canım ne işi var dikenlerle🙂)
hahkız papatya sana rep verdim sende verrrrsagol canım amin..allah isteyenlerede tatdırsın.......canım cinsiyeti için büyük olasılık erkek dedi ama haziranın 5 kesinlişicek......görüşürüz melek derya konuşalım yine....![]()
ha