Kadınlar neden dedikodu yapar Dedikodu mekanı :)

sorma ay yüzlü.hiç sevmiorum öle çocukları bir gün banada geldi anlatamam nasıl bir çocuk öbür odalara girmesin diye tüm odaların kapısını kitledim...evdeki tüm bibloları kaldırdım ortadan.....bu sefer tv yapıştı bogcaktım anneside dur demiyo..sonra balkona çıktı balkonda kaktüslerim vardı onları avulamış çocukta bir çıglık :pasi:ama nasıl mutlu oldum sonra anası dikenleri temizledi bidahada kalkmadı yerinden:fırtına::dil:

nasıl mutlu oldum sonra anası dikenleri temizledi bidahada kalkmadı yerinden

burasına bayıldım ıı olmusss😀:d aa oda cocuksa cocuklunu bılcek canım ne işi var dikenlerle🙂)

birine aşık oldum düştüm peşine hayat cok güzel göründü birden gözüme annem sakın yapma dedi güldüm yüzüne cok seviyorum anne dedim karışma bize vay vay vay vayyy benım halıme dınlemedım annecıgımı düştüm zalime

melek deryaya gonderiyorum bu sarkıyı :pasi::pasi::pasi:

sorma ay yüzlü.hiç sevmiorum öle çocukları bir gün banada geldi anlatamam nasıl bir çocuk öbür odalara girmesin diye tüm odaların kapısını kitledim...evdeki tüm bibloları kaldırdım ortadan.....bu sefer tv yapıştı bogcaktım anneside dur demiyo..sonra balkona çıktı balkonda kaktüslerim vardı onları avulamış çocukta bir çıglık :pasi:ama nasıl mutlu oldum sonra anası dikenleri temizledi bidahada kalkmadı yerinden:fırtına::dil:
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh iyi olmuşşş

sagol canım amin..allah isteyenlerede tatdırsın.......canım cinsiyeti için büyük olasılık erkek dedi ama haziranın 5 kesinlişicek......görüşürüz melek derya konuşalım yine....:yumurta:

Geri