Kahve telvesi ile cilt bakım maskesi

Ciltmaskesi

Yeni Üye
Üye
Kahve telvesi ile cilt bakım maskesi
Yakın zamanda birkaç sitede denk geldiğimden ve uyguladığımda güzel sonuç verdiğinden bu yöntemi sizlerle paylaşmak istedim.




kahve maskesi.jpg




Ilk olarak haftasonu denedim bu cilt maskesinin uygulaması ve hazırlanması gerçekten çok kolay olup, uygulamadan 10 dakika sonra cildinizin yumuşacık ve arınmış olduğunu hissedeceksiniz.

Kahve telvesi maskesi :
Türk kahvesi keyfinizden sonra fincanın dibinde kalan telveyi 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve yarım çay kaşığı tarçınla karıştırıp yüzünüze maske şeklinde uyguluyorsunuz. Maskeyi uyguladıktan sonra 25-30 dakika civarında cildinizde tutup daha sonrasında ılık su ile duruluyorsunuz.

Hazırlanması ve uygulanması bu kadar basit, durulama işleminden 5 dakika sonra cildinize dokunduğunuzda farkı hissedeceksiniz.
 
Merhaba link içeren resminizi düzenledim.Sitemizde başka siteye ait linkli resim,konu içine link yerleştirmek yasaktır.Keyifli paylaşımlar..
 
Harika bir şeey. Sanırım başka bi başlık altında önceden de yazmıştım. :) Cildi çok güzel nemlendiriyor, yumuşacık yapıyor. Uygulaması da çok basit hem. Oh daha nolsun :)
 
Geri
Üst