M Monera Forum Okuru 19 Mayıs 2008 #1 Kilonuz Kaç Olmalı? kaç kilo olmam lazım kilom kaç olmalı kac kilo olmam lazim ben kiloyum kiloyum Kilonuz Kaç Olmalı? Gelin Öğrenelim! http://www.thehealthnews.org/tr/news...al.kilonuz.htm
kaç kilo olmam lazım kilom kaç olmalı kac kilo olmam lazim ben kiloyum kiloyum Kilonuz Kaç Olmalı? Gelin Öğrenelim! http://www.thehealthnews.org/tr/news...al.kilonuz.htm
PaSikA Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2008 #2 Cevap: Kilonuz Kaç Olmalı? benim kilom 45 ile 56 arası olmalıymış ben 47 kiloyum🙂 teşekkürler angel
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 22 Mayıs 2008 #4 Cevap: Kilonuz Kaç Olmalı? 54-67 ideal kiloymuş ama benim bildiğim ideal kilo boy ve kilo arasında 10 fark olursa olur neyse bende 56 kiloyum🙂
Cevap: Kilonuz Kaç Olmalı? 54-67 ideal kiloymuş ama benim bildiğim ideal kilo boy ve kilo arasında 10 fark olursa olur neyse bende 56 kiloyum🙂
Vijdan Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2008 #5 Cevap: Kilonuz Kaç Olmalı? teşekkürler,bende ideal kilodayım,peki niye dert ediyorum..
sule Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2008 #6 Cevap: Kilonuz Kaç Olmalı? 54 ile 68 olmaliymis ama ben 59 un zateeeeeeeeeeeeeeeen..allahima bin sukur😛arty:😛arty:😛arty:😛arty:😛arty:😛arty:😛arty:
Cevap: Kilonuz Kaç Olmalı? 54 ile 68 olmaliymis ama ben 59 un zateeeeeeeeeeeeeeeen..allahima bin sukur😛arty:😛arty:😛arty:😛arty:😛arty:😛arty:😛arty:
İzmirella Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2008 #7 Cevap: Kilonuz Kaç Olmalı? kızlarr bende idallimm galibaa... 53 kiloyumm 🙂
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2008 #8 Cevap: Kilonuz Kaç Olmalı? benim 58-72 kg arası olmam lazımmış e bende normal sayılırım yeni doğum yapmış olmama rağmen ama yinede biraz vermem lazım.
Cevap: Kilonuz Kaç Olmalı? benim 58-72 kg arası olmam lazımmış e bende normal sayılırım yeni doğum yapmış olmama rağmen ama yinede biraz vermem lazım.
B Bale Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2008 #9 Cevap: Kilonuz Kaç Olmalı? 56 kg - 70 kg olmam gerekiyormuş 🙂 Ben 52 kg 🙂..yemek öncesi güzel bir motivasyonnn..paylaşım için teşekkür ederim 🙂
Cevap: Kilonuz Kaç Olmalı? 56 kg - 70 kg olmam gerekiyormuş 🙂 Ben 52 kg 🙂..yemek öncesi güzel bir motivasyonnn..paylaşım için teşekkür ederim 🙂
ayşegül Yeni Üye Üye 5 Haziran 2008 #10 Cevap: Kilonuz Kaç Olmalı? Ben hiç söylemeyeyim en iyisi.Yoksa beni sitenin obezi tayin edersiniz....:n028:
Cevap: Kilonuz Kaç Olmalı? Ben hiç söylemeyeyim en iyisi.Yoksa beni sitenin obezi tayin edersiniz....:n028: