Tüm genetik taramalar rahim filmi ve diğer tetkikler yapıldı ancak bir şey çıkmadı. Sadece haşimoto tiroditim var onun da çok etkili olmayacağını söyled doktor.
Merhaba dün 2100 olan değerim bugün 2534 çıktı. Ancak çok yoğun bir sancım var, her iki şekilde ultrasonla bakıldı ancak doktor bir şey göremedi. 5+6 bu arada. Ben normal gebeliği geçtim şu an dış gebelikten korkuyorum. Çünkü karnımda yoğun bir sancı ve az da olsa lekenmem var. Doktor olumlu olumsuz bir şey diyemedi... açıkçası korkuyorum dış gebeliktenMerhaba, doktorunuz olumsuz konuşmamış dolaysıyla sizde içinizi ferah tutun. Hcg değerleriniz yakından takip edilmeli .Sürekli olarak düşüş olursa bu sağlıksız gebeliğe işaret edebilir.. Size umutlu olun yada umudunuzu yitirin diye bir söylem kullanamayız bu etik değildir. Sadece her şeye hazırlıklı olun. Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile..
Merhaba dün 2100 olan değerim bugün 2534 çıktı. Ancak çok yoğun bir sancım var, her iki şekilde ultrasonla bakıldı ancak doktor bir şey göremedi. 5+6 bu arada. Ben normal gebeliği geçtim şu an dış gebelikten korkuyorum. Çünkü karnımda yoğun bir sancı ve az da olsa lekenmem var. Doktor olumlu olumsuz bir şey diyemedi... açıkçası korkuyorum dış gebelikten
Merhaba dün 2100 olan değerim bugün 2534 çıktı. Ancak çok yoğun bir sancım var, her iki şekilde ultrasonla bakıldı ancak doktor bir şey göremedi. 5+6 bu arada. Ben normal gebeliği geçtim şu an dış gebelikten korkuyorum. Çünkü karnımda yoğun bir sancı ve az da olsa lekenmem var. Doktor olumlu olumsuz bir şey diyemedi... açıkçası korkuyorum dış gebelikten