kısa saçlar kısa sürede nasıl uzatılır??

Arkadaşlar ben biraz araştırma yaptım turplu su ile uzatan ve memnun kalan kişi çok ayrııca melekciğim yumurta hiç kokmaz

benim bildiğim sirke kepeklere iyi geliyor ama saçım uzasın diye deneyeceğim

saç nasıl çabuk uzar

arkadaşlar badem yağı ve çok yıkamakta sçları uztr ama en çk badem yağı bn kullanıyorm ve işe yarıyo

deneme tahtasına döndüm yeminle şimdide duydum ki ısırgan otlu suyla yıkarsam saçlar düzelir sağlıklı olur kalınlaşır, bide her gün haşlanmış 1 yumurta ve 1 bardak süt ye iç denildi bunu akrabam söyledi ama şimdi geleyim sorularıma : 1) bu ısırgan otunu kaynamış suya mı atıcam yoksa soğuk suyun içine atıp ısırganı kaynatıcak mıyım? 2) tüylenme yapar mı? 3) şampuanlayıp durulayıp suyu kafama döküp masaj yapıp üstüne bi daha durulama yapıcak mıyım? 4) bir döküşte ne kadar dökücem miktarı nedir? kimisinin saçları kazık gibi olmuş çünkü 5) kavanoza koyup bekletsem banyoda mesela kalan suyu bozulur mu? 6) ısırgan otlu suyu ne kadar bekleticem ne zaman saçlarımı kurutucam çünkü bende sinüzit var (aslında ne yok ki 😀 ) 7) saçları gürleştirir mi 8) evet yettim artık sorularım bu kadar 😀 herkese tişikkirler şimdiden 🙂

Geri