kısa saçlar kısa sürede nasıl uzatılır??

sac

ben sirkeyle denedim faydasini gordum tafsiye ederim

arkadaşlar lütfen cevap verin ilk olarak şunu sorucam sirkeyle saçımı yıkadıktan sonra kaç dakika bekletiyoruz ve 3-4 kere şampuanladıktan sonra kokusu gerçekten geçiyor mu. okul ortamıda arkadaşlarla iç içeyiz saçlarımın sirke kokmasıyla arkadaşlarımı rahatsız etmek istemem şu an saçlarım omzumdan biraz aşağıa kıvırcık bunun için kısa görünüyor ve kabardığı için güzel olmuyor bu sirke gerçekten iş yarıyor mu

yaaa arkadaşlar onların hepsi kötü oluyor ben size tarif veriyim kremli şampuanlı saçınızı iyice masaj yaparak heryerinize yedirin sonra 1ile3dakika arası bekletip yıkayın en son şaç kremini saçınıza sürün 5ile7dakika arası bekletin yıkayın her pazar her pazar bunu yapınız bir ayda etkisini görürsünüz

saçımı annemle aynı anda kestirmiştik. kestirdikten sonra annem o kestirmemizin üstüne 2defa daha kestirdi. onun ki hemen uzadı. fakat benimki çok azıcık uzadı ve saçımda konaklama/egzama diye bir şey çıktı kepek gibi ama kepek deil. saçlarım uzamıyor. rica ediyorum yardım edin ......!!!!

ben saçlarımı çabuk uzasın diye bol bol panen şampuanla yıkıyorum ama çabuk uzamıyo bana çok hızlı uzatan bişey bulun nolur gerçekten sirkeyi deneyen varmı aranızda

mavişşşş

canım faraş süpürge küreği bnde ne oldunu bilmiyodum anneme sordum oda süpürge küreği dedi ama çok saçma bn boş yoğurt kovalarında denicem sizde öle yapın ve bnde daha denemedim sirkeyi hekime sordum zarar verirmi diye hayır zarar vermez sirke dedi 🙂

mavişşşş

ya arkadaşlar bn çok korkuyorum bu sirke saça zarar vermez dimi deniyen varda lütfen cevap versin dertlinin derdinden ancak dertli anlar lütfennnnnnnn bide boyalı saça zarar verirmi cavap bekliyorum

Arkadaşlar benım sacım çok cansızdı annem kestirdi.Ama gerçekten çok uzundu.Annem böyle kürler yapmama izin vermez.Ben sacımı uzatmak için hergün ılık duşla saçımın diblerini ovaladım.Annemden gizli sirke kullandım zeytinyağı çok sürdüm.Zeytinyağını komple sürerseniz daha yardımcı olur.Eğer gün içerisinde saçınız hep topluysa gece acın.Saçınıza güneşi gösterin.Benim saçım boynumdan az daha kısaydı bunları yaptım.2 seneye içerisinde saçım 37 cm uzamıştı.Hani denerseniz iyi olur.Ama siz günlük duş yaparsanız saçınızı çok karıştırıp kıra kıra saç taramazsanız bişe olmaz.İyi olur hani 🙂 iyi günler

Geri