Kıskanç erkeklerden çekenlerin paylaşım alanı

Yaa arkadaşlar sorun bizde desek her zamanda bizde olamaz sanırım.Bazıları gercekten asırı derecede burclardan olduğunu hiç ddüşünmemiştim pinkcim ama onunda etkisi olabilir

Tamam sahiplensinler amacok abartıyorlar ya
Gecenlerde bir olaya tanık oldum.Cafede kız garsondan bir cay isttedi Yanındaki erkek arkadası neden sen istedin ben isterdim bana deseydin bir daha cafeye falan gelmek yok şöyle böyle kızın resmen burnundan geldi yaaa

Nişanlım benimle tanıstıgında beni cok kıskanıyodu bu asırı kıskanmasından her zaman uyarırdım onu olmazdı bu kıskançlık giyim olsun iş arkadaslarım olsun her seyden kıskanır beni ve hatta bigün yapmadıgım halde kızdırmak amaclı ona takılıyım dedim bugün ne giyindin askım dedi bende dizüstü etek ve üstüne dekolte bi gömlek giydiğimi ve makyaj yaptıgımı söyledim oda cok kızdı ve bana hiç giymesin dedi bende kızdırcam ya giymesem corapla kalırım dedim o zaman daha fena değil mi askım dedim daha da kızdı tlfnu kapadı o arayana kadar da aramadım akşam üstüydü askım iş yerinden gelip alıcam seni dedi o halde dolmuslarda gitmeni istemiyorum dedi bende tmm gel al dedim geldiğinde sasırdı çünkü ben anlattıgım seyleri giymemiştim üzerimde kumas pantolon ve gömlek vardı ama abartılı seyler değildi makyajımda hafifti ben ona söz verdiğimden beri cok kısa veya cok dekolte kıyafetler giyinmiyorum çünkü ona saygım var birde artık kendime cok asırı acık seyleri yakıstırmıyorum kıskanclık olayına gelince ondan mı bulastı ne normal hayatta kıskanc olmayan ben artık onu her seyden kıskanır oldum hani bi söz var ya üzüm üzüme baka baka kararır sandımca bende öle oldum...............

zannedersem bu kiskanclik erkeklerin genlerinde var hic ummadigin anlarda bile kiskanclik yapabiliyor ben esimin yüz ifadesinden konusmalarindan anliyorum ilk evligiz dogudayiz esim asker oldugu icin arac esimi almak icin kapiya gelirdi arkasida asker var ben esimi ugurlardim ama nasil ugurlama ben hoscakal derdim askerlerde varya bize bakyior esimin yüzüne kapatmam gerekirdi kapiyi oda öyle giderdi sirf yüzümü görmesinler diye 🙂 bana acikcasi cok ama cok tuhaf gelmisdi yani kiskanclik olmasi gerek tabii sonucta bende öyle sayilirim ama bazen hic anlamiyorum iste bende bunu sizler paylasmak istedim melekler sevgiyle hoscakalin

Ben uni boyunca kiskanc bir sevgiliyi cektim ve en sonunda olmadi ve bitti,simdi anlatamayacagim kadar rahat bir donem yasadim bittikten sonra.Yani ruhsal olarak buyuk bir rahatlamaydi.Derslerim yoluna girdi,okul bitti vs.Yine de kiskancligin cesitleri var,kimi cok abartir kimi de dozunda yapar.Kiskanilmak cok guzel fakat dozu kacinca bir iskence oluyor.

Kıskanılmak iyi güzel de dozunu ayarlamak gerekiyor sanırım.Özgürlüğümüzün kısıtlandığı bi ilişki yaşamak istemeyiz tabii ki.Ama erkekleri artık sorgulamıyorum,çünkü onlar erkek 🙂

kiskanilmak guzel fakat bazen insanin hayatini bu kiskancliklar alt ust ediyor.Her dakika kontrol edilmek,herseyine karisilmasi arkadaslarn,hittigin yerler dahil vs bu liste uzar gider,canim erkek arkadasini en iyi taniyan sensin,belki ileride degisir bu durum.Benim 5 senem gecti boyle kiskanc bir erkek arkadasla,ileride degisir miydi bilmiyorum.Tek sey biliyorum ki onu seviyordum ve sevmeme ragmen ayrildigimizda uzulmedim.Hani,elinde bir kelebek vardir,acsan ucacak,sikkan orada olecek iste oyle bir durumdu,yani kiskancligin dozu agirdi.Fakat bu durumda olan baska bir arkadasim vardi okuldan sonra onlar evlendiler ve bu kiskanclik durumunun degistigini soylemisti.Belki de evlilik dusunuyorsaniz,o zaman degisebilir,pesin hukumlu olmamak gerekli.Yine de erkek arkadasinla konus bu kiskancliklarinin seni bogdugunu vs anlat ise yarayabilir.

Benim sevgilim kıskançtır ama sıkmaz beni çık gez der evde neden oturup sıkılasın ki der tabii bunun karşılığınıda alır🙂

Geri