Haklısın @SadmiN abla ne diyim ki özür dilerimYahu bu kadar stres yaparsan adetin tabiki gecikir. Yapma o zaman bu işi yapmazsan hamilemiyim de demezsin demi ?
Haklısın @SadmiN abla ne diyim ki özür dilerimYahu bu kadar stres yaparsan adetin tabiki gecikir. Yapma o zaman bu işi yapmazsan hamilemiyim de demezsin demi ?
özür dilemek le olmaz yapışacaksınHaklısın @SadmiN abla ne diyim ki özür dilerim
Aynen öyle ablam iki dakikalık zevk için kendimi düşürdugum şu hale bı bakin ne deseniz haklisinizözür dilemek le olmaz yapışacaksın
kendine yapma bunu sonra bir sey olur
pişman olursun ama karşı tarafa
kimse bir şey demez sana olur olan
Sadmin abla iyi kötü herşeyi neyse olduğu gibi söylüyor ya ondan ona sormak istedimözür dilemek le olmaz yapışacaksın
kendine yapma bunu sonra bir sey olur
pişman olursun ama karşı tarafa
kimse bir şey demez sana olur olan
o kadar söylüyoruz sana biraz düşünAynen öyle ablam iki dakikalık zevk için kendimi düşürdugum şu hale bı bakin ne deseniz haklisiniz
Haklısın abla ya kıyafetlerle gebelik olur mu peki erkek boşalsa da o kadar gebelik korkusu yaşadım abla hiç adetim gecikmedi ama bugün olma günüm du hala olmadımkendi kıymetini kentin ver
kendine sal gitsin
ha evlenmek istiyorsa
gelip iştesin
Abla o kadar gebelik korkusu ysadim bir kere bir gün bile gecikmem olmadı ama bugün olmadımolmaz olmazakılı dur artık