Klima sisteminize hijyenik bakım

M

Misafir

Forum Okuru
Klima sisteminize hijyenik bakım
Klima sisteminize hijyenik bakım
fay0121.jpg
Sizin de, solunum alerjileri, astım, sıkça tekrarlayan nezle ve grip, başağrısı, burunda ve genizde kaşıntı ; gözlerde akıntı gibi irritasyon ve kronik yorgunluk ve enerji düşüklüğü ... şikayetleriniz varsa, istenmeyen canlılarla ilişkinizi kesmeyi denemelisiniz !

Evinizde ve işyerinizde bunların üreyebileceği ortamları yaratmaktan veageçmelisiniz. Bunu iki şekilde gerçekleştirebilirsiniz:

Havalandırma ve klima sisteminize hijyenik bakım yaptırarak: Yani detay temizliğe özen göstererek ! Evinizde huzurun ; işyerinizde verimliliğin başı sağlıktır. Sağlık, içilen su ve yenilen yemek kadar solunan havadan gelir ( veya gider ! )

Sağlığınıza yatırımınızı hasta olmadan yapın ! Size soluduğunuz hava ile ile ilgil ciddi ve kazançlı bir önerimiz var : Split klimanıza en az yılda iki kez : yaza ve kışa girerken "hijyenik bakım" yaptırın.

UV-C cihazları kullanarak: yani güneşin mikrop kıran ışınlarını karanlık tesisat köşelerinde ışıtmak suretiyle güneşi taklit ederek ! Güneş, mikrop kırıcı ultraviyole ışınımının doğal kaynağıdır. Güneşin hastalıkları önlediği, mikrobun keşfinden önce dahi bilinmekteydi.

Güneş, mikrop kırıcı ultraviyole ışınımının doğal kaynağıdır. Güneşin hastalıkları önlediği, mikrobun keşfinden önce dahi bilinmekteydi. Yani eskilerin tabiriyle, "eski güneş altında yeni birşey yok" ' tur ! Gözle göremediğimiz canlıların bize zarar verebilme potansiyeli , teknolojinin gelişimiyle üretilen konfor cihazları tarafından büsbütün artmışken, doğadan esinlenerek üretilen ve güneş ışınımı yayan başka bir cihazla bunun üstesinden gelebiliyoruz. Gerçekte, UVC cihazları ( ultraviyole spektrumunda mikrop kırıcı C bandını yayan cihazlar) 1930’lu yıllardan beri tıp üzere mutlak hijyenin mutlak gereklilik olduğu her yerde kullanılmaktadır.

Klima sistemlerinden kaynaklanan “hasta bina sendromu” ve “iç hava kalitesi” üzerinde araştırmalar derinleştikçe, cihazın HVAC sistemlerine girerek günlük bir parçası olma durumu ortaya çıkmaktadır.
 
Geri
Üst