merhaba ben evleneli 4 ay oldu ve 3 ay klomen kullandım gebeliği hızlandırsın diye 3. ayımda hamile kaldım darısı olmayanların başına allah yardımcınız olsunyazın hanımlar bende merak ettim
merhaba ben evleneli 4 ay oldu ve 3 ay klomen kullandım gebeliği hızlandırsın diye 3. ayımda hamile kaldım darısı olmayanların başına allah yardımcınız olsunyazın hanımlar bende merak ettim
selam kızlar, klomen hakkında merak ettiğim birşey var, lütfen bilgisi olan cevaplasın. Benim bu ay yumurtlama dönemim 23 ile 26 arasındaydı ( normalde düzenli olarak adet görüyorum ). Hani ovulasyonu belirlerken mukus sıvısı inceleniyor ya, bugün ayın 28 i ve bende hala ıslaklık hissi var, acaba klomen yumurtlama günümü değiştirmiş olabilir mi, bir doktora sorduğumda adet döngüsünde değişiklik yapmaz demişti ama okuduğum kadarıyla adeti geciktiryormuş , anlamadım hiçbişey, kime güvenecez?
merhaba ben evleneli 4 ay oldu ve 3 ay klomen kullandım gebeliği hızlandırsın diye 3. ayımda hamile kaldım darısı olmayanların başına allah yardımcınız olsun