idilim yarın cevabını bekliyorum canım.hafta sonundan sonra geriye sayım yaparız inşallah.koza canım inşallah sende bizden önce müjdeni alırsın.ayrıca cevaplarınız için teşekkürler.öptm
Canimbenim yumurtam bir taneydi ve catlatma ignemi 13. Gunde oldum.klomeni tam icemedim cunku alerji yapti.36. Saatte beraber oldum bize 5 demedi 26 da test yaptircam.hayirlisiidilim spermler 72 saate kadar yaşıyor. Hadi de ki kalitesiz spermler, e o da 48 saat yaşar. O yüzden bir gün ödev yapıp bir gün yapmıyoruz. Doktorum sperm kalitesini düşürürsünüz demişti. iğneden sonraki bir hafta genel olarak, 5-24 ve 36 saatler önemli. büyük bölüm 36. saat çatlıyor, zaten 18-21 arası iğne vuruluyor ki, o boyut ideal çatlama boyutu. Öpüyorum
idilim yarın cevabını bekliyorum canım.hafta sonundan sonra geriye sayım yaparız inşallah.koza canım inşallah sende bizden önce müjdeni alırsın.ayrıca cevaplarınız için teşekkürler.öptm
Canimbenim yumurtam bir taneydi ve catlatma ignemi 13. Gunde oldum.klomeni tam icemedim cunku alerji yapti.36. Saatte beraber oldum bize 5 demedi 26 da test yaptircam.hayirlisi
kist yoksa çatlıyordur canım ya, adetliyken görüyorlar kist olup olmadığını, içini rahat tut sen. Bu ilaçlar çok işe yarıyor, spermler bir bulsa yumurtayı.. artık iş kocalarda...😀
kızlar ya karnım 5 aylık gibi inanılmaz şiş klomen etkisi mi sizde de varmı??????? nolur cevap verin
kızlar ben de aşırı iştah ve sersemlik var.ama sanırım duphaston aldığım için o ilça böyle bir sersemlik yapıyor. perşembeyi iple çekiyorum. hepimiz için dua ediyorum.