canımmm hayırlı olsun rabbım sağlıkla kucana almayı nasip etsın 🙂herkese selamlar kızlaaaaaarrrrrr oldu sonunda başardım 🙂 her zman dualarımdasınız Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın ve Rabbim bebişimi kucağıma almayı nasip etsin. dualarım sizinle canlarım benim. hepinizi kocaman öpüyorum.

gözün aydınn canm çoook sewindim inan allah kucağına almayı nasip etsin darısı bize inş dua et tatlım 🙂herkese selamlar kızlaaaaaarrrrrr oldu sonunda başardım 🙂 her zman dualarımdasınız Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın ve Rabbim bebişimi kucağıma almayı nasip etsin. dualarım sizinle canlarım benim. hepinizi kocaman öpüyorum.
herkese selamlar kızlaaaaaarrrrrr oldu sonunda başardım 🙂 her zman dualarımdasınız Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın ve Rabbim bebişimi kucağıma almayı nasip etsin. dualarım sizinle canlarım benim. hepinizi kocaman öpüyorum.
herkese selamlar kızlaaaaaarrrrrr oldu sonunda başardım 🙂 her zman dualarımdasınız Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın ve Rabbim bebişimi kucağıma almayı nasip etsin. dualarım sizinle canlarım benim. hepinizi kocaman öpüyorum.[/QUOT
rapunzelcan cnm çok sevdm ya allhım kucağına almayı nasip etsin. darısı hepimizin basına![]()