slm bayanlar ben bu ay ilk defa klomen kullandım pko hastasıyım 5 yaşında oğlum var adetin 4. günü 5 gün boyu kullandın daha sonra gün aşırı ilişki önerdi 28 inde yani yarın yanına gitmemi istedi ilk çocukta olduğu gibi gögüslerde şişkinlik var ama karnımdada adet olacam gibi sancılarım var sizce adet olacakmıyım fikri olan varmı? bide neden yumurta takibi yapmadı diye merak ediyorum doğrusu iğne de vermedi şimdiden teşekkürler🙂
ne kadar da zor beklemek,sabretmek.başkaları bebelerini severken için burkularak seyretmek ve en kötüsü her ay hayal kırıklığı yaşamak.Rabbim ne olur bizi artık daha fazla bekletme.En kısa zamanda bebişlerimize kavuştur bizi hayırlısıyla.
Hubevena, bence kendini bu şekilde yazarak üzme. HAyal kırıklığı gibi de düşünme, her ay yüzde 20 şansımız. Belki bu ay sana vuracak şans biz beklicez. O yüzden sabretmek, kendi psikolojimizi de koruyarak bu süreci atlatmak en sağlıklısı. Gördüğün gibi hepimiz aynı dertten müzdaribiz. Düşün bir allahaşkına bebeğiniz bir yaşında olması ile 2 yaşında olması arasında fark var mı? E biz bu kadar azmettikten sonra eninde sonunda olcak. Ben de kendimi üzüyorum hayatım, ama geçiçek bunlar da merak etme. Güzel düşün ki güzel olsun. Öpüyorum çok seni..