slm molı ve dıger arkadslar bende sızler gıbı her ay umutlenenlerdım Allaha sukur artık ıkı aylık hamıleyım dılerım sızlerınde olur sızlerı cok ıyyı anlıyorum benımde 7 ay bebek olmadı doktora gıttım klomen vermıstı ılk ay kullandım kullandıgımda cok umıtlenmıstım hatta doktorum cogul gebelık olabılır bu ılacla dedı daha cok umıt olmustu kullandıgım ay adet olmustum ve hayallerım suya dusmustu doktorum uc ay kullanmamı soyledı ama ben bıraktım ılacı ve bıraktıgım ay hamıle kalmıssım bırazda psıkolojık stres yapınca hormonları engellıyor galıba sızlere tavsıyem sıkmayın ve dusunmemeye calısın rahatlayınca oluyor ben bu kanıya vardım ınsallah sızlerınde en kısa zaman da bebıslerı olur hoscakalınYarını beklememe gerek kalmadı. Biraz önce adetim başladı. Demekki klomene de çok ümitlenmemek gerekiyormuş. Ama bir arkadaşım hemen ilk ilacı aldığında hamile kaldı. Belkide eşimin spermlerinde bir durum vardır.
sevinç klomeni kaç ay kullandın.benim şuan ikinci ayım.tedavin hakkında beni bilgilendirirmisin